Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Καλεί σε απολογία η Π.Ε. της ΕΠΣ Πειραιά…

Published

on

Κλήση σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά καλείται σε απολογία  ο  κ. Χρ. Σκανδάλης (Μέλος  Δ.Σ.  του Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ) προκειμένου να παρέχει διευκρινίσεις –απολογία,   κατόπιν αναφοράς του προέδρου της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Πειραιά κ. Ι. Σπάθα, για δυσφημιστικές εκφράσεις σε βάρος του την 19.11.2022.

*Το γραπτό υπόμνημα θα πρέπει να υποβληθεί στην γραμματεία της Ένωσης  έως και 3 ημέρες μετά την ενημέρωση του σωματείου και των εκπροσώπων του.

 

Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗ (προπονητής Αμφιάλης)  καθώς  και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος  Α.Π.Σ.Ε. Α ΜΦΙΑΛΗ- Α.Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ   που έγινε στο γήπεδο  ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ   στις 13.11.2022  –  ανάρμοστη συμπεριφορά:

α) Θεωρεί υπαίτιο τον  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΣΤΡΑΤΗ (Προπονητή ΑΜΦΙΑΛΗΣ)  για παραβάσεις των άρθρων 10 παρ. 1 α&  άρθρου 11 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει  ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού για μια (1) αγωνιστική ημέρα και  χρηματική ποινή 30 ευρώ ,  (άρθρο 10& 11 παρ.1α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).