Connect with us

Γ Εθνική

Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών 2-1

Published

on

Τέσσερα στα τέσσερα στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια στο Ελ Πάσο για την ομάδα του Νίκου Παντέλη, η οποία ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Football League με 44 πόντους. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για περίπου μισή ώρα (αποβλήθηκε στο 63′ ο Καλτσάς), αλλά κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στο 79′ (αποβλήθηκε ο Αλεξάνροβιτς) Τα γκολ της νίκης για την Καλλιθέα, που πήρε το έκτο της τρίποντο στα τελευταία εφτά παιχνίδια, ήταν δώρο της άμυνας του Ηρακλή, καθώς και στα δύο έκαναν παιδικά λάθη για να καταλήξει τελικά η μπάλα στα δίχτυα. Ο Μιχαλόπουλος άνοιξε το σκορ στο 10′ και ο Ντιαλό διπλασίασε τα τέρματα της Καλλιθέας στο 37′. Τα Ψαχνά μείωσαν στο 79′ με τον Τσοκάνη, ωστόσο δεν κατάφεραν μέχρι το τέλος να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Κατσίκης, Καλτσάς, Κουτρουμπής, Ρουσσάκης, Ντιαλό (42′ λ.τ Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Φαρινόλα (73′ λ.τ Πρίπου), Μουσταφίδης.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Γιώτας, Ρεπετσάς (85′ Ποκόνγκ), Γανωτής (64′ Τσοκάνης), Δελήμπασης, Γκοτοβός (75′ Σανόκο), Σέγκος, Μπακομήτρος, Θάνος, Αλεξάντροβιτς.

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)

Βοηθοί: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Μιχαλόγλου (Πέλλας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply