Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καλοπήτας: Δώσαμε και την ψυχή μας

Οι δηλώσεις του προπονητή του Αθηναϊκού Ηλία Καλοπήτα στον Kωνσταντίνο Ράπτη για την μεγάλη νίκη κόντρα στην Δόξα

Published

on

Πρωτεργάτης της νίκης του Αθηναϊκού στο ντέρμπι με την Δόξα Βύρωνα το περασμένο Σάββατο, ήταν αναμφίβολα ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Καλοπήτας, ο οποίος και προετοίμασε κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα, όχι μόνο τακτικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Ο Κωνσταντίνος Ράπτης επικοινώνησε με το νεαρό τεχνικό, ο οποίος και τόνισε πως οι παίκτες του έδωσαν και την ψυχή τους για τη νίκη, παρόλα αυτά κράτησε χαμηλούς τους τόνους αφού υπογράμμισε πως δεν κρίθηκε τίποτα ακόμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού προπονητή:

«Το τελευταίο διάστημα περάσαμε δύσκολα, λόγω της κακής πορείας μας στο πρωτάθλημα, στην οποία ευθύνεται κατά μεγάλο ποσοστό και οι πολλοί τραυματισμοί που είχαμε. Πιστεύω όμως πως το Σάββατο δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο ποιός ήθελε το ματς περισσότερο και αυτοί ήμασταν εμείς. Οι παίκτες μου έδωσαν και την ψυχή τους για να φτάσουν σε αυτή την μεγάλη νίκη και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμη, αφού υπάρχει δρόμος στο πρωτάθλημα.»

 

Μπίτιλης: Το θέλαμε περισσότερο

Μπορεί να μην σκόραρε όπως και στο ντέρμπι του α’ γύρου, όμως ήταν εκείνος που έβγαλε την ασίστ στον Δρυμούση. Ο λόγος για το βαρύ «πυροβολικό» του Αθηναϊκού, Παύλο Μπίτιλη που σε δηλώσεις του στον Κωνσταντίνο Ράπτη στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του ήθελε περισσότερο το ματς και το απέδειξε στο γήπεδο:

«Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα και αυτό το δείξαμε και στο γήπεδο το Σάββατο. Θέλαμε πολύ να φτάσουμε στη νίκη και το καταφέραμε. Πιστεύω πως πλέον δεν θα πέσουμε από την κορυφή όπου και θα μείνουμε εκεί ως το τέλος.»

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply