Connect with us

stoplekto

Καλό ταξίδι Γιώργο….

Published

on

Εκατοντάδες άνθρωποι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο , για να πουν το « στερνό αντίο» στον Γιώργο Χατζηελευθερίου τον επί σειρά ετών κορυφαίο παράγοντα του Αετού Κορυδαλλού που «έφυγε » από τη ζωή στα 48 του χρόνια κτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Τον σπουδαίο αυτό παράγοντα αποχαιρέτησε σύσσωμη η διοίκηση , οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές όλων των τμημάτων του Αετού , οι πρώην πρόεδροι Σ. Κοντούλης, Γ. Βαγγέλης και αρκετοί φίλοι και γονείς αθλητών του συλλόγου.

Από την Δημοτική Αρχή Κορυδαλλού το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Στ. Κασιμάτης και οι Κ. Βράκας, Ι. Σούλης, Γ. Μακρινός , Θ. Μερεντίτης.

Την ΕΠΣ Πειραιά εκπροσώπησε ο Γιάννης Ποντίκης .

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τα σωματεία ΑΟ Κορυδαλλός ( Αγιουτάντης, Μάρθας, Λεκάκης) , Ερμής( Πρέκας, Κανέρης) Δία ς (Ταμβάκης) , οι προπονητές  Πανοηλίας, Βοϊδονικόλας, Μανικιώτης , Αλειφεράκης, οι πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου Νικ. Μακρής ,  Αντ. Κουρκούτης.

*Ο πρώην πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού Νίκος Σιδηρόπουλος και ο προπονητής του Δία Κορυδαλλού Γιάννης Μανδρέκας  που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν  στη κηδεία συλλυπούνται ολόθερμα την οικογένεια του Γιώργου Χατζηελευθερίου και μετέχουν  στο βαρύτατο πένθος της .

* Νωρίτερα στο ίδιο νεκροταφείο έγινε η κηδεία της μητέρας του προπονητή του Αετού Παναγιώτη Αγγελάκη, Χαρίκλειας  με την οικογένεια του Αετού να δίνει και πάλι το παρών.

Με ανακοίνωση της η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια  στον πρώην τεχνικό της ομάδας της.