Connect with us

stoplekto

Καλό ταξίδι Ηλία…

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε το μεσημέρι της Τρίτης (09/07) ο 28χρονος τερματοφύλακας του Κορωπίου Ηλίας Παπαθεοδώρου

Published

on

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Κορωπίου από τον τραγικό θάνατο που βρήκε το μεσημέρι της Τρίτης (09/07) ο 28χρονος πυροσβέστης και τερματοφύλακας του ΑΟ Κορωπίου Ηλίας Παπαθεοδώρου ο οποίος και «έφυγε» εν ώρα καθήκοντος. Συγκεκριμένα το δυστύχημα που κόστισε την ζωή στο νεαρό πορτιέρο έγινε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – Σουνίου όπου και ο άτυχος ποδοσφαιριστής έκανε περιπολία με την υπηρεσιακή του μηχανή και μαζί με τους συναδέλφους του. Όμως ξαφνικά τον χτύπησε αυτοκίνητο που ερχόταν με τρομερή ταχύτητα από το αντίθετο ρεύμα, όπου και τελικά τον σκότωσε ακαριαία. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να πει κάποιος, παρά μόνο να ευχηθεί κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του εκλιπόντος. Τέλος, ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟΚ η οποία και αναφέρει:

«Ο ΑΟ Κορωπίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Ηλία Παπαθεοδώρου που έχασε την ζωή του σήμερα το μεσημέρι σε τροχαίο δυστύχημα εν ώρα καθήκοντος».

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply