Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό- Άγιος Ιερόθεος 1-2

Published

on

Στον  αγώνα κατάταξης ο Άγιος Ιερόθεος κέρδισε με 1-2 το Καματερό στο γήπεδο Μεταμόρφωσης- Λυκόβρυσης και έσωσε οριστικά την κατηγορία με το Καματερό να περιμένει τις εξελήξεις στην Γ’ Εθνική αν και θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χάσει την κατηγορία . Καλύτερη ομάδα του αγώνα ήταν ο Άγιος Ιερόθεος καθώς είχε και τις περισσότερες ευκαιρίες. Στο 3’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφάλια του Λουκάκη, στο 26’ το Καματερό ισοφαρίσε μετά από ασίστ του Ανδριτσούπουλου και σουτ του Σπυρόπουλου. Στο 68’ οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν το 2-1 με εξαιρετική ενέργεια του Νταβιώτη περνώντας την άμυνα και τον τερματοφύλακα.

Η διαιτησία ήταν μέτρια του Τριτσώνη, που είχε για βοηθούς τον Κουντουρέλη και τον Χαρίτο

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Αναγνωστόπουλος, Ανδριτσόπουλος, Μιχαλόπουλος, Παππάς (82’ Ραζάτος), Μαστρογιαννάκης , Κλωνάρης , Τρακόσης, Αρβανιτάκης (68’ Τομοφάς), Σπυρόπουλος, Κουνάδης, Παναγιωτόπουλος

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μήλιώνης, Οικονόμου, Τζηρτάτος, Ντεντόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Λαγκαδάτος, Νιζάμης, Λουκάκης, Σκενδέρης (61’ Κοτούλιος), Νταβιώτης (77’Μανταδάκης), Μπακογεόργιος (56’ Διονυσόπουλος)

 Χαρά Λιόλιου

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply