Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό – Χαλάνδρι 1-1

Δώδεκα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε το Καματερό

Published

on

Πολύ κοντά στη νίκη βρέθηκε το Καματερό, αλλά ο Καλιαμπάκας στο 83′ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Χαλάνδρι(1-1). Μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο 20′ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Κολιάκη. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που έκαναν το 1-0 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μόσχου στο 44′. Ενώ όλα έδειχναν πως οι «κυανόλευκοι» θα έφταναν στο «τρίποντο», τελικά ο Καλιαμπάκας ήταν αυτός που έγραψε το 1-1 για τους «πράσινους» σώζοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας για το σωματείο των βορείων προαστίων. Δεν υπήρχε πέναλτι, με το οποίο άνοιξε το σκορ το Καματερό, θεωρούν οι φιλοξενούμενοι, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» πως κακώς τους ακυρώθηκε το γκολ του Κουνάδη για επιθετικό φάουλ στο 70′.

Διαιτητές ήταν οι Κυριακόπουλος, Τσολακίδης και Ρηγόπουλος.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολλιάκης, Ανδριτσόπουλος, Μαστορογιαννάκης(46′ Παπαϊωάννου), Μιχαλόπουλος, Τρούπης, Κλωνάρης(70′ Σταυράκης), Τρακόσης, Μανάρας, Μόσχος, Παναγιωτόπουλος(60′ Θεοδωρακόπουλος), Κουνάδης

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Γιώρας, Γεργίνης (65′ Λαζόπουλος), Γκόνος, Διγενής, Παστός, Κβελαξβίλι(60′ Λυμπερόπουλος Π.), Σταύρακας, Τελλίδης, Κανέλλος, Καλιαμπάκας, Ζαφειρόπουλος(46′ Λυμπερόπουλος Κ.)

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply