Connect with us

5ος Όμιλος

Κανελλόπουλος – Κανένα ενδοιασμό στο να απαντήσω θετικά…

Published

on

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Κανελλόπουλου ως παίκτη του Μοσχάτου

Ερ: Χρήστο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Μοσχάτου.Θελω τα πρώτα σου συναισθήματα μετά τη συμφωνία με την ομάδα και τους λόγους που σε έπεισαν να είσαι μαζί μας.

Aπ: Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ Φαναρίτη και Γκούμα όπως και τον κό Σπαθα, τον προπονητή μου,για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισα στην οικογένεια του Μοσχάτου . Οσο για τους λόγους που επέλεξα τη νέα μου ομάδα οφείλω να αναφέρω την προσέγγιση από την διοίκηση ,με τον τρόπο που έγινε, που δεν μου άφησε, στην κυριολεξία, κανένα ενδοιασμό στο να απαντήσω θετικά. Όσον αφορά στο Μοσχάτο θεωρώ ότι έρχομαι σε μία ομάδα με ένα καλό προπονητή και καλούς ποδοσφαιριστές.

Είσαι ένας έμπειρος παίκτης με πολλές επιτυχίες. Πώς βλέπεις το νέο πρωτάθλημα.

Η κατάσταση που επικρτατούσε στη χώρα μας ,με τον Κορονοϊό σίγουρα θα παίξει ρόλο στο νέο Πρωτάθλημα. Θα είναι ένα αμφίρροπο Πρωτάθλημα, λόγω αποχής των ομάδων για τόσους πολλούς μήνες. Από κει και πέρα, όποια ομάδα έχει σταθερότητα και υπομονή θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της.

Το μήνυμα σου στον κόσμο του Μοσχάτου

Πρώτα από όλα εύχομαι να έχουμε μία πετυχημένη χρονιά. Το μήνυμα που δίνω προσωπικά στον κόσμο του Μοσχάτου είναι πως εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση.