Connect with us

Uncategorized

Καπνός…ο Ελληνοαμερικάνος επενδυτής για Πανναυπλιακό..

Published

on

Το ΔΣ του Πανναυπλιακού έδωσε στην δημοσιότητα επιστολή για την ενημέρωση των φίλων του συλλόγου σχετικά με το ενδιαφέρον Ελληνοαμερικάνου επενδυτή για την απόκτηση του ιστορικού συλλόγου. Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά:

Προς την πλήρη ενημέρωση των Φιλάθλων της ομάδας μας και της κοινής γνώμης θέλουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω.

 

Πριν απο διάστημα δεκαπέντε ημερών(15) εκφράστηκε το ενδιαφέρον από ντόπιους εκπρόσωπους ενός Ελληνοαμερικάνου επενδυτή ,για τη συμμετοχή ή ανάληψη του Δ.Σ του σωματείου. Σε αυτό το διάστημα Τετραμελής επιτροπή του νυν Δ.Σ συναντήθηκε δύο(2) φορές με τους εκπροσώπους του εν λόγω επενδυτή. Στην πρώτη συνάντηση ζήτησαν και έλαβαν ενημέρωση για την πλήρη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος και μας μετέφεραν το ενδιαφέρον τους . Στην δεύτερη συνάντηση ανέπτυξαν την άποψή τους για την ομάδα και το πλάνο τους, θέτοντας παράλληλα και κάποιους όρους!! Συμφωνήσαμε στα περισσότερα εξ αυτών που συζητήθηκαν με την προ’υ’πόθεση να συναντήσουμε και να γνωρίσουμε τον ΙΔΙΟ τον ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ,ως οφείλουμε σαν σοβαρό Δ.Σ του Πανναυπλιακού. Επειδή ο συγκεκριμένος κύριος έλειπε στο εξωτερικό ζητήσαμε από τους εκπροσώπους του μιά συγκεκριμένη ημερομηνία ,που ο ίδιος θα επιθυμούσε, για να συγκαλέσουμε Έκτακτη Γενική συνέλευση ,ώστε Ο ΙΔΙΟΣ να παραστεί και να αναλύσει το ενδιαφέρον του για την ομάδα. Αυτό δεν κατέστη δυνατό ή επιθυμητό από την πλευρά τους ,χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες!!

 

Ως εκ τούτου το Δ.Σ κρίνει ΜΗ ΣΟΒΑΡΗ την εν λόγω πρόταση και παύει οποιαδήποτε άλλη συζήτηση με τους συγκεκριμένους εκπροσώπους.

 

Σαν Δ.Σ θέλουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ΣΟΒΑΡΗ πρόταση ,για το καλό του Πανναυπλιακού.

 

Αρκεί η οποιαδήποτε ΣΟΒΑΡΗ πρόταση να έρχεται απευθείας στον σύλλογο και ΟΧΙ από …εκπροσώπους!!!

 

Αγαπητοί φίλοι, αισθανθήκαμε την ανάγκη να εκδώσουμε το παρών Δελτίο τύπου ,γιατί το μέτρο της παραπληροφόρησης πρέπει να έχει όριο.

 

Τέλος ,θέλουμε να ενημερώσουμε ότι -αν δεν υπάρξει κάποια σοβαρή εξέλιξη- θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση του Δ.Σ ,την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 ,ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Με εκτίμηση

Δ.Σ Πανναυπλιακού 2011

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply