Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Καρέ” και νίκη για το Ηράκλειο 4-2, τον Ιάσονα

Published

on

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το Ηράκλειο επικρατώντας με 4-2 του αξιόμαχου Ιάσονα.

Το συγκρότημα του Πάρη Βάλβη κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13′ από γκολ του Σπυρίδη μετά από πάσα του Κώστα.

Στο 29′ ο Κατσούλης με ατομική ενέργεια και σουτ από πλάγιο θέση έκανε το 1-1, με τον Λιαπίδη στο 64′ να εκμεταλλεύεται το φάουλ του Γεωργουδάκη και με κεφαλιά έκανε το 2-1. Η απάντηση του Ιάσονα ήρθε στο 65′ με κοντινό σουτ του Κώστα, με το αυτογκολ του Τσανατχσίδη να δίνει το προβάδισμα στο Ηράκλειο μετά το γύρισμα του Δαραμάρα. Στο 82′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε πλασέ του Αντωνόπουλου μετά από πάσα του Δαραμάρα, με τον Λαμπρόπουλο στο 85′ να σημειώνει το 4-2.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Νταρακλίτσης-Αναστασόπουλος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Πάρης Βάλβης): Μολφέσης, Καρώνης (46′ Μέρτκολα), Κατσούλης, Ζίζηλας, Λαμπρόπουλος (85′ Χαλίλι), Λιαπίδης, Γεωργίου, Τούμπας (46′ Χρήστου), Σπυριδάκης (46′ Δαραμάρας), Γεωργουδάκης, Αντωνόπουλος

ΑΟ ΙΑΣΩΝ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Ανδρεοσόπουλος, Γλέζος, Μπάκας, Τσαναχτσίδης, Λαχάς, Τραγανός (72′ Κωτσοβός), Καμαρίτης (70′ Κολιός), Ριζάς, Σπυρίδης (70′ Τσιταπίδης), Κουμεντάκος (70′ Σέχου), Κώστας.