Connect with us

Uncategorized

Καρέ του Άγιαξ Ταύρου

4-0 την Ηλιούπολη

Published

on

Σημαντική νίκη πραγματοποίησε ο Άγιαξ Ταύρου , ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο την ισοπαλία του Ελπιδοφόρου και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του 8ου ομίλου, αφού επικράτησε με το ευρύ 4-0 της Ηλιούπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σωματείο από το Φωστήρα με αυτή τη νίκη παραμένει αήττητο από τη έναρξη του πρωταθλήματος. Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 30′, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Φύτρος. Πέντε λεπτά αργότερα οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Ρίζου θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα όμως ο Θεοφάνους είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Σκληρή. Στο β’ μέρος οι πρωτοπόροι εξακολούθησαν να ασκούν πίεση, φτάνοντας και σε δεύτερο τέρμα στο 60′ με το Ψυχουντάκη. Δέκα λεπτά αργότερα ο Φύτρος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0, κάνοντας τα προσωπικά τέρματα δυο. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ρούσσης στο 75′ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπλούνας (ΣΔ Φθιώτιδας)

 

ΆΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους (79′ Κωτσιόπουλος), Σωτηρόπουλος, Χαλίλι, Ρούσος, Τζανέτος (83′ Αποστολακόπουλος), Φύτρος (75′ Γουσούλης)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παραράς): Σκληρής, Χαραλαμπόπουλος, Μπουρελάκος Ι., Γεωργακόπουλος, Αγγελόπουλος, Καρμποντίνης, Γεμιστός (46′ Καϋπίδης), Γκίκας, Γκουνέλας (62′ Μυγγύρος (69′ Βαφειάδης)), Πολίτης, Μπούρας

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply