Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καταγγέλλει τρομοκρατία ο Θρίαμβος Αθηνών στο Χαϊδάρι

Published

on

Με μια ανάρτηση στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  του Θρίαμβου Αθηνών οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν λόγο για τρομοκρατία που αντιμετώπισε η ομάδα τους στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο το Χαϊδάρι. Αναλυτικά αναφέρουν:

Πολλά χρόνια πίσω γυρίσαμε χθες στο Χα’ι’δάρι.

Σε ένα γήπεδο στο οποίο οι οπαδοί είναι ακριβώς δίπλα και πάνω από τον επόπτη και με ότι αυτό συνεπάγεται, δεν σταμάτησαν οι φίλοι των γηπεδούχων από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα να διαμαρτύρονται για όλα τα σφυρίγματα του διαιτητικού τρίο να το βρίζουν και να το απειλούν, να καταβρέχουν με νερό τον επόπτη και φυσικά να βρίζουν χυδαία τους ποδοσφαιριστές μας και τις οικογένειες τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ ο αγώνας ήταν ισόπαλος κατέβηκε στα “κάγκελα” για να ενισχύσει την προσπάθεια των οπαδών και ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας.

Οταν δε πατέρας ποδοσφαιριστή μας του ζήτησε να σταματήσουν να βρίζουν τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών ο κος πρόεδρος δήλωσε αναρμόδιος και απευθυνόμενος στους οπαδούς του Χα’ι’δαρίου τους κάλεσε να συνεχίσουν το έργο τους πράγμα το οποίο έκανε και αυτός.

Φυσικό επακόλουθο της τρομοκρατίας η ήττα και τα εναντίον μας σφυρίγματα του διαιτητή όπως και οι υποδείξεις των εποπτών.

Αφήνουμε στη κρίση του κόσμου τον κο πρόεδρο και τις μεθόδους πρωταθλητισμού που ακολουθεί και καλούμε τις ομάδες του ομίλου μας που θα πάνε στο Χα’ι’δάρι να λάβουν τα μέτρα τους…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply