Connect with us

stoplekto

Καταδικάζει ο ΑΟ Πειραιά

Published

on

Με αφορμή το επεισόδιο που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα εφήβων  ΑΜΦΙΑΛΗ- ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ συνεδρίασε το ΔΣ του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΆ και εξέδωσε την  παρακάτω ανακοίνωση :

Ο ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ  καταδικάζει κάθε πράξη βίας που γίνεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και έξω από αυτούς . Το συγκεκριμένο γεγονός έγινε μακριά από το γήπεδο από άμυαλους εφήβους.

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στον περιβάλλοντας αυτού χώρο δεν έγινε τίποτα το επιλήψιμο και το παιχνίδι  έληξε ομαλά.

Δεν συμμετείχε σε αυτά αθλητής ή άλλος φίλαθλος του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ( ήταν όμως μεταξύ αυτών 2-3 φίλοι ενός αθλητή μας ο οποίος και τους κατονόμασε )

Το Δ.Σ. αποφάσισε την τιμωρία του συγκεκριμένου αθλητή μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο και να τον αποδεσμεύσει παρόλο που δεν συμμετείχε στο επεισόδιο.

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΕΠΣΠ να προχωρήσει σε απόσυρση του εφηβικού τμήματος από το πρωτάθλημα ..

Δυστυχώς σε κάποιες καφετέριες και στέκια νεολαίας δημιουργούνται τέτοιου είδους παρέες από ανήλικους και εφήβους που είναι ανεξέλεγκτες και τείνουν να γίνουν επικίνδυνες συμμορίες και πρέπει να βρούμε τρόπο  να προστατέψουμε τα σωματεία μας »

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply