Connect with us

6ος Όμιλος

“Καταιγίδα” η ΑΕΚ στη Νάξο

Published

on

Η ΑΕΚ… χόρεψε στη βροχή και με φανταστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο διέλυσε τον Παναξιακό στη Νάξο με 5-0. Τρία γκολ ο Μπρέσεβιτς, δύο ο Πλατέλλας

Όπως στα περισσότερα παιχνίδια της, έτσι και σε αυτό η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο πρώτο ημίχρονο οι προσπάθειες της δεν βρήκαν δίχτυα. Πέρα από το σουτ του Βούλγαρη, το οποίο απέκρουσε (7′) ο Καργκιολίδης, η Ένωση βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Άλλες φορές τα σουτ των παικτών της πέρασαν μόλις άουτ, ενώ σε άλλες ο τερματοφύλακας του Παναξιακού, Γιουρούσης προστάτεψε της εστία του. Στο 24 οι “κιτρινόμαυροι” βρήκαν δίχτυα με τον Ανάκογλου, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

 

Με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ “καθάρισε” την αναμέτρηση. Στο 46′ ο Ιβάν Μπρέσεβιτς άνοιξε το σκορ, ενώ στο 53′ ο Κροάτης επιθετικός της Ένωσης έφτασε τα 11 γκολ με τους “κιτρινόμαυρους”, όντας εύστοχος σε χτύπημα πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι δεν έβγαλαν το… πόδι από το γκάζι, στο 57′ ο Πλατέλλας πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα, ενώ στο 64′ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

 

Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε και στο ρελαντί πέτυχε και πέμπτο γκολ στο 76′: αυτή τη φορά ήταν ο Μπρέσεβιτς που με αυτό το τέρμα σημείωνε χατ τρικ! Η εντυπωσιακά παραγωγική Ένωση του δευτέρου ημιχρόνου συνέχισε να κυνηγά ένα έκτο γκολ ως το τέλος, ειδικά μετά το 85′ που αποβλήθηκε ο Λίμα για τον Πανναξιακό. Το έκτο γκολ δεν ήρθε, ωστόσο το παιχνίδι στη Νάξο αποτέλεσε σε κάθε περίπτωση το πιο παραγωγικό εκτός έδρας φετινό ματς της ΑΕΚ.

 

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Γιουργούσης, Μεσημέρης, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος, Λίμα, Καλογέρης, Καρούσης (41′ Παπαδόπουλος) , Βούλγαρης, Ντούκας, Αριανούτσος, Ρόβας.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Πεταυράκης, Τσιρίλο, Ρόβας, Γεωργέας (68’ Τσουκαλάς), Ανάκογλου, Κορδέρο (78’ Τσεβάς), Γροντής (68’ Παληαρούτας), Ντακόλ, Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάλαμας (Ανατ. Αττικής)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply