Connect with us

5ος Όμιλος

Κατσικοκέρης: «Πιο κοντά στην κορυφή ως τα Χριστούγεννα»

Published

on

Για το ματς με το Κερατσίνι (Κυριακή 2/12, 15.00 ΔΑΚ Γάλλου «Π. Βαρδινογιάννης») όσο και για την όλη εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, μίλησε ο πρώτος σκόρερ της Επισκοπής , Νίκος Κατσικοκέρης.

«Το ματς είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά τους βαθμούς για μας διότι από τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η συγκομιδή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε γι’ αυτό και έχουμε βρεθεί βαθμολογικά πίσω.

Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά κάνοντας την αρχή από αυτή την Κυριακή κατακτώντας τους βαθμούς και θα επιδιώξουμε να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται προς την κορυφή μέχρι τα Χριστούγεννα».

Ερωτηθείς για το που αποδίδει το γεγονός ότι η ομάδα μας παίζει καλά αλλά δεν φτάνει στις νίκες, απάντησε: «Δεν το αποδίδουμε κάπου γιατί συζητώντας με τον προπονητή μας αλλά και με τους συμπαίκτες μου, ξέρουμε ότι μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και βάσει στατιστικών, είναι θέμα χρόνου να ξαναβρεθούμε στον δρόμο των νικών.
Νομίζω ότι η βαθμολογία αντικατοπτρίζει την εικόνα των ομάδων αλλά στη δική μας περίπτωση  θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω. Αν δει κάποιος τους αγώνες αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζουμε θα καταλάβει γρήγορα ότι έπρεπε να βρισκόμαστε πιο ψηλά».

Για το τέλος ο Νίκος Κατσικοκέρης έκανε έκκληση στον κόσμο της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» για το ματς με το Κερατσίνι αναφέροντας…  «Αν και ο καιρός θα είναι λίγο δύσκολος αυτή την Κυριακή, ελπίζω να καταφέρουν οι φίλαθλοί μας να βρεθούν στο πλευρό μας και να μας στηρίξουν. Να είναι σίγουροι ότι θα τους ανταμείψουμε και θα καταφέρουμε αγώνα με τον αγώνα να φτάσουμε σε πολύ καλύτερα αποτελέσματα».