Connect with us

stoplekto

Κερατσίνι – Η ΕΠΣΠ και ο πρόεδρος της μας κήρυξαν αναίτιο πόλεμο…

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Κερατσινίου και αναφέρει τα παρακάτω:


Ανακοίνωση του ΑΠΟ Κερατσίνι.

Ανεξαρτήτως της σφαγιαστικής διαιτησίας, που αντιμετωπίσαμε, με βάση τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα στην τελευταία αναμέτρηση του Πρωταθλήματος, είναι ξεκάθαρο πλέον σε εμάς, ότι η Ένωση Πειραιά & ειδικά ο πρόεδρος της , μας κήρυξαν αναίτιο πόλεμο.
Η αιτία,όπως έχουμε διαπιστώσει ,είναι η κλήση μας για διευκρινίσεις ,την προηγούμενη Πέμπτη στην Ένωση εκεί όπου κατάλαβαν ,με τον πλέον εύγλωττο τρόπο, πως δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω, προασπίζοντας τα συμφέροντα της ομάδας μας & του Πειραικού ποδοσφαίρου.
Ειδικότερα,παρά το γεγονός ότι απευθυνόμενοι στο διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αργοναύτη ,του προσάψαμε χίλιες κατηγορίες αυτός επέλεξε ν αναφέρει ψευδή γεγονότα για να ειναι αρεστός στους ηθικούς αυτουργούς του ποδοσφαιρικού εγκλήματος που συνετελέσθη το Σάββατο στο γήπεδο του Σχιστού εναντίον της ομάδας μας .
Η διαρκής κρίση του Πειραικού ποδοσφαίρου οφείλεται στην αναξιοκρατία, στην ιδιοτέλεια και την αναξιοπιστία της σημερινής διοίκησης των τελευταίων ετών.
Αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί,ίσως τώρα είναι καιρός ,για όλους εμάς που ασχολούμαστε βάζοντας το χρόνο μας και τα χρήματα μας, να ξαναφέρουμε το πειραϊκό ποδόσφαιρο εκεί που μας δίδαξαν οι μεγάλοι ανιδιοτελείς παράγοντες του παρελθόντος.Παντα υπάρχει ελπίδα.