Connect with us

6ος Όμιλος

Κερατσινι: “Μεγάλη η ανυπομονησία μας”(Video)

Published

on

Το παιχνίδι με τον Ιάλυσο αποτελεί την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, στην επιστροφή της ομάδας μας μετά από 14 χρόνια στην Γ Εθνική κατηγορία . Μία αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο “Παναγιώτης Σαλπέας” και θα μεταδοθεί από το Sportal tv , το Σάββατο στις 16.00 το απόγευμα.

Στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μίλησαν ο προπονητής  κος Βασίλης Σπάθας και ο αμυντικός μέσος, Σπύρος Παπασπύρος.

Βασίλης Σπάθας

Εμείς είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα και είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για εμάς καθώς είναι η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όλα να πάνε καλά για την ομάδα μας.

Για το πως περιμένει τον αντίπαλο : Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς ο Ιάλυσος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και έμπειρη απο την κατηγορία. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Για το ποιά είναι η κατάσταση των παικτών: Θα ευχόμασταν ο αγώνας ήταν …χτες. Είναι μεγάλη η ανυπομονησία μας για το παιχνίδι αυτό και ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος να κερδίσουμε εμείς.

Σπύρος Παπασπύρος

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι η πρεμιέρα και κανείς δεν μπορεί να πει αν ήμαστε το φαβορί ή το αουτσάιντερ. Θα είναι ένα ιδιαίτερο και δύσκολο ματς, εμείς θα δώσουμε το 100% και ευελπιστούμε να έρθει η νίκη την πρώτη αγωνιστική.

Για την ιδιαίτερότητα της πρεμιέρας: Ολες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, είτε είναι εκτός ,είτε είναι εντός . Κρύβουν εκπλήξεις γιατί ο ένας αντίπαλος δεν γνωρίζει τον άλλο, εμείς ευελπιστούμε σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για τον αντίπαλο: Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες , είναι γνώστης της κατηγορίας . Είναι ένα ματς που θα είναι στα ίδια, θα κριθεί στη δύναμη και ευχόμαστε να είμαστε εμείς οι νικητές.