Connect with us

stoplekto

Κηφισιά – Νέα Ιωνία 1-1

Published

on

Χωρίς νικητή τελείωσε το σημερινό φιλικό της Νέας Ιωνίας με την Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο καλά το παιχνίδι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 2ο’ με τον Ταμπάκη και τον Λυκούρη να κάνει μεγάλη απόκρουση στο σουτ του τελευταίου, στο 13′ η Κηφισιά προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Βέρμπης και εκτέλεσε ο ίδιος, στο 43′ ο Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι και ο Τσαμουρλίδης με εύστοχο χτύπημα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκε σαφώς καλύτερα στο γήπεδο παίρνοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και χάνοντας τρεις τεράστιες ευκαιρίες με τους Νησαριώτη στο 68′ και Πετούση στο 75′ και 82′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κηφισιά (Γράφας Θωμάς) Κόλιας, Στασινός, Καραμπάς, Κολοτούρος, Παπαζούδης, Κορακάκης, Γκούτσουλας, Χίσος, Ντούμος, Ταμπάκης, Βέρμπης, Ιωσήπου, Κολιάκος, Νταγιάντας, Μεγαρίτης, Έσλερ, Μπάτσι, Παπάζογλου, Αλιμπάς.

Νέα Ιωνία (Τσαμόπουλος Γιώργος) Λυκούρης, Πλάντζος, Ερέκι, Τερλελής, Τσαμουρλίδης, Σπαγής, Αχμέτ, Τύρπος, Όγκμποε, Καραγιάννης, Πρισιμιτζής, Νησαριώτης, Γεωργόπουλος, Ρόππας, Βογατσάς Κ., Πετούσης, Χρούσης, Παναγιωτόπουλος, Κουδούνας, Κοντίδης, Κόνιαρης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply