Connect with us

5ος Όμιλος

Κισσαμικός: Δείπνο στην Ελευσίνα

Published

on

Θερμή φιλοξενία παρείχαν Κισσαμίτες της Αττικής στην αποστολή της ομάδας .

Ο Κισσαμίτης οινοποιός κ. Αντώνης Τριποδάκης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό, παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του Κισσαμικού, ενώ η σύζυγός του κ. Κατερίνα Τριποδάκη πρόσφερε σε κάθε μέλος της αποστολής κρασιά της Οινοποιίας Τριποδάκη.

Νωρίτερα στο γήπεδο Ελευσίνας βρέθηκαν αρκετοί Κισσαμίτες που στήριξαν για μια ακόμα φορά τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας . Ξεχωριστή θέση στην κερκίδα είχε και πάλι η σημαία του Συλλόγου Κισαμιτών Αττικής «Η Κίσαμος».

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Αντώνη Τριποδάκη, για το δείπνο που παρέθεσε στην αποστολή της ομάδας μας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό, καθώς και τη σύζυγό του κ. Κατερίνα Τριποδάκη, για την προσφορά κρασιών στα μέλη της αποστολής από την Οινοποιία Τριποδάκη. Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τους Κισσαμίτες της Αττικής, αλλά και όσους ταξίδεψαν από τα Χανιά, που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί τον Πρόεδρο Χρήστο Γιαλιά και το Δ.Σ. του Πανελευσινιακού για τη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή και τους φιλάθλους της ομάδας μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply