Connect with us

5ος Όμιλος

Κισσαμικός – Ιωνικός 2-2

Published

on

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Ιωνικός από το Δημοτικό Στάδιο του Μάλεμε, όπου απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον Κισσαμικό με γκολ στο 90′ και με 9 παίκτες!

 

To αποτέλεσμα (4η ισοπαλία σε 8 παιχνίδια)διατηρεί τον Ιωνικό αήττητο στην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου ομίλου με 16 βαθμούς (4-4-0) όσους κ οι Πανελευσινιακός και Τράχωνες οι οποίοι ήλθαν επίσης ισόπαλοι (1-1)στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

 

Ο Άγγελος Κατσαβριάς που πέρασε αλλαγή στο 73′ στη θέση του Βασιλείου,με το γκολ που πέτυχε στο 90′ από εξαιρετική μπαλιά του Καμβύση ισοφάρισε τον Κισσαμικό (2-2) διατηρώντας τον Ιωνικό άηττητο στο πρωτάθλημα.

 

Στην καυτή έδρα του Μάλεμε απέναντι στον πολύ δυνατό Κισσαμικό, η άμυνα των Νικαιωτών που αποτελούσε το μεγάλο της όπλο, αποδείχθηκε η αχίλλειος πτέρνα των φιλοξενούμενων οι οποίοι όχι μόνο δέχθηκαν δύο γκολ αλλά γνώρισαν και πολύ δύσκολες στιγμές απέναντι στον διαρκώς απειλητικό και αποφασισμένο για νίκη Κισσαμικό.

 

Ο Ιωνικός είχε και αυτός ευκαιρίες και σε μια από αυτές κατάφερε να προηγηθεί στο 30′ με το Νικολακόπουλο, μετά από φάουλ που κέρδισε ο ίδιος και εκτέλεσε ο Χρυσάφης.

 

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η πολύ δυνατή ομάδα του Καστελίου άσκησε περισσότερη πίεση και ισοφάρισε με το Χατζηλιόντα μετά από λάθος του Δημητρίου. Το γκολ έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που με τη συμπαράσταση 400 και πλέον οπαδών τους κατάφεραν να κλείσουν τον Ιωνικό στην περιοχή του επωφελούμενοι και της αριθμητικής τους υπεροχής λόγω αποβολής του Κουλακάρη στο 64′.

 

Στο 79′ και πάλι ο Χατζηλιόντας σκόραρε για τους Κρήτες δίνοντας προβάδισμα σε 2-1. Στο 84′ ο Ιωνικός έμεινε με 9 παίκτες καθώς ο Δημητρίου πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη.

Οι φιλοξενούμενοι με περίσσευμα ψυχής πάλεψαν το παιχνίδι που φαινόταν χαμένο και δικαιώθηκαν στο 90′ με το γκολ της ισοφάρισης στο τελικό 2-2 από τον Κατσαβριά.

 

Δηλώσεις:

Σπύρος Μπαξεβάνος

“Αδικήσαμε τους εαυτούς μας που δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.Κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά στο τέλος δεν είχαμε την ψυχική ηρεμία να το κρατήσουμε.Και τα δύο γκολ που δεχθήκαμε θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Το αποτέλεσμα μας αφήνει στενοχωρημένους.”

Μάρκος Δήμος:

Ηταν παιχνίδι που κατορθώσαμε να φέρουμε στα μέτρα μας παρ´οτι δεν είχαμε την αγωνιστική εικόνα που θέλαμε.Προηγηθήκαμε αλλά ίσως ήταν η μέρα μας να σπάσει η συμπαγής αμυντική συμπεριφορά μας που έδωσε το δικαίωμα στον Κισσαμικό να μας δημιουργήσει τόσα προβλήματα.Ηρθαν και οι δύο αποβολές και τα πράγματα έδειχναν να χειροτερεύουν , ωστόσο βρήκαμε ψυχικά αποθέματα και αντιπαρήλθαμε τις δυσκολίες παίρνοντας αποτέλεσμα που με βάση τις συνθήκες ήταν πολύ καλό για μας. Η μεγάλη προσπάθεια συνεχίζεται.”

 

Κισσαμικός Ρίζος,Παραλίκης,Χολέβας(79’Παπακαστρίτσιος),Καρβουνιάρης, Εσόνο,Ενγκουέν, Κουμπρόγλου(80′ Μαντζιόλης), Κιν (63’Τσικουδάκης), Χατζηλιόντας,Μπάτζιο ,Δρακάκης.

 

Ιωνικός: Μπαμπανιώτης,Καμβύσης, Κουλακάρης,Σταμπούλογλου(59′ Σιμιτσής),Δημητρίου, Νικολακόπουλος,Βασιλείου(73’Κατσαβριάς), Πολυχρόνης, Μπερνιδάκης,Χρυσάφης, Μπεκατώρος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply