Connect with us

3ος Όμιλος

Κιτρινόμαυρη ήταν η Θύελλα στην Καλαμάτα

Η Αχαϊκή νίκησε στην Καλαμάτα την Μαύρη Θύελλα δείχνοντας ότι θα παλέψει μεχρι τέλους για την παραμονή

Published

on

Μετά τις δυο ισοπαλίες με ΠΑΟ Βάρδας και ΑΟ Λουτράκι, η Αχαϊκή βρισκοταν σε δύσκολη θέση και η νίκη στο ματς με την Καλαμάτα αποτελούσε μονόδρομο στην προσπάθεια που καταβάλουν οι ‘ισοβίτες’ για την παραμονή στην κατηγορία. Η αποστολή της ιστορικής ομάδας είχε αυξημένο δείκτη δυσκολίας με δεδομένο ότι αντίπαλος ήταν μια άκρως ποιοτική ομάδα ωστόσο το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου έφερε εις πέρας το έργο του αφού επικράτησε με 2-1 παραμένοντας εντός στόχου.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους και πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο το οποίο ίσως αποδειχθεί πολύτιμο στη συνέχεια. Από την άλλη, η Μαύρη Θύελλα σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς απογοήτευσε ενώ το πέναλτι με το οποίο μείωσε ήταν ανύπαρκτο.

Γκολ: 83′ πεν. Δημητριάδης (το κέρδισε ο Χαρίτος, που ξεγέλασε το διαιτητή σε πέσιμό του μετά από μονομαχία με το Μητρόπουλο) – 32′ Ντεντόπουλος με πλασέ σε γύρισμα Κωστή, 47′ Κωστής με πλασέ (εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση Πάππου-Λαζάρου κλέβοντας την μπάλα)

Αποβολές: 77′ Ηλιόπουλος (δ.κ.)

Διαιτητές: Κουντουριώτης, Φαρμάκης-Καπρέτσος (Δυτικής Αττικής)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Πάππος, Χριστοφιλέας, Μαρτίνος, Λαζάρου, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος (42′ λ. τρ. Χαρίτος), Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας, Δημητριάδης, Τσάτσος (67′ Σαλαπάτας), Καλαντζής (78′ Βασιλόπουλος).

ΑΧΑΪΚΗ (Ανδρέας Ζήκος): Δρακόπουλος, Ντάζος (80′ Μητρόπουλος), Πετρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυγερινός, Κυριαζόπουλος, Κωστής, Γιουβανέλης (88′ Διακάτος), Ντεντόπουλος, Φούφουλας, Αποσκίτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply