Connect with us

Uncategorized

Γλυκό… κρασί στην Σάμο ο Πέλοπας!

Στην Δ’ Εθνική θα αγωνίζεται με την νέα σεζόν η ομάδα της Κορίνθου!

Published

on

Σπουδαίο «διπλό» σημείωσε ο Πέλοπας Κιάτου μέσα στην Σάμο, ο οποίος παρά τις σημαντικές απουσίες, επικράτησε με 2-1 του τοπικού Πανσαμιακού. Με αυτή την νίκη οι «ερυθρόλευκοι» επικύρωσαν το εισιτήριο που οδηγεί στην Δ’ Εθνική, με δεδομένο ότι έφτασαν τους 13 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως το σωματείο από την Κόρινθο ταξίδεψε στο όμορφο νησί με μόλις 14 ποδοσφαιριστές και με την απουσία του προπονητή . Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα,  με τον Πρίφτη στο 33’ να γράφει το 1-0. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Πέλοπας σημείωσε και δεύτερο γκολ, με τον Κ. Βελέντζα στο 36’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο β’ μέρος οι Σαμιώτες πίεσαν, με τον Τσεσμελή στο 51’ να μειώνει σε 2-1. Επτά λεπτά αργότερα ο Γεροντής θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσια, όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Χασανμπέλι. Διαιτητής ήταν ο Κοσικίδης (ΣΔ Αθηνών).

ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΣ: Θηριανός, Βασιλειάδης, Τσεσμελής, Θιαφίλιος, Σεβαστάκης, Κτίστου (39’ Χατζηπαναγιώτης), Θύμιος, Μούτσος, Γεροντής, Βούρος (71’ Κοκκινάκης), Γιαννούλης (64’ Χαροκόπος).

ΠΕΛΟΠΑΣ: Χασανμπέλι, Κοντάκης, Μιχαλόπουλος, Βελέντζας Κ., Αναγνωστόπουλος, Μακρής (64’ Πετρόπουλος), Πρίφτης, Παπαβασιλείου, Ονούνγκουε, Πράττος, Σέλλας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply