Connect with us

stoplekto

Κοντά σε δύο μεταγραφές ο Βύζας

Ποιούς θα αποκτήσει

Published

on

Πολύ κοντά στον Ορέστη Νικολόπουλο βρίσκεται ο Βύζας Μεγάρων.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός ο οποίος είχε αποκτηθεί από τον ΑΟ Χαλκίδας έμεινε ελεύθερος απο τον Φωστήρα αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην αμυντική γραμμή των «κιτρινόμαυρων».

Πέραν αυτού, ο Γεωργούλης έδωσε το τελικό ΟΚ σε ό,τι αφορά στην απόκτηση του Νίκου Λιόλιου. Αν είναι σύμφωνη και η διοίκηση τότε ο 21χρονος θα μπει στο ρόστερ των

κιτρινόμαυρων.

Ο Λιόλιος Νίκος έχει γεννηθεί στις 07/12/1991 και παίζει στη θέση του αριστερού μπακ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου παρέμεινε για 7 χρόνια. Από εκεί προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα με προπονητή τον Νίκο Νόμπλια.

Το 2010 δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Ρόδου όπου είχε 20 συμμετοχές.

Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ όπου είχε επίσης 20 συμμετοχές”.

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας με τις οδηγίες του Θύμιου Γεωργούλη.

Στο μεταξύ, πολύ μεγάλη προσπάθεια κάνει η διοίκηση της ομάδας για να παραμείνει ο Στέλιος Κρητικός. Ο Θύμιος Γεωργούλης κρίνει απαραίτητη την παρουσία του 26χρονου επιθετικού για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα σχετικά με την σωτηρία της.Παράλληλα, ετοιμοπόλεμος ενόψει του αγώνα με την Δόξα Δράμας είναι ο Θωμάς Βλάχος και αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Θύμιος Γεωργούλης αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Football League και στην παρουσία του Βύζαντα σε αυτό.

«Για μας η προσπάθεια συνεχίζεται και φυσικά τίποτε ακόμη δεν έχει κριθεί. Το πρωτάθλημα αυτό είναι ένας πραγματικός μαραθώνιος και υπάρχουν όλα τα περιθώρια να πετύχουμε τον αντικειμενικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την σωτηρία. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

ΑΝ.ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply