Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Κοντά σε Λυμπερόπουλο ο Απόλλων Χαλανδρίου

Published

on

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Παναγιώτη Λυμπερόπουλου βρίσκεται ο Απόλλων Χαλανδρίου! Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων τα… έχει βρει σε όλα με τον 26χρονο άσο, που πέρσι έπαιζε στον ΓΣ Καισαριανής και πιο πριν στο Χαλάνδρι. Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Αλεξόπουλο προώθησαν στην πρώτη ομάδα τους Βαγγέλη Καραούζα, Αλέξη Βλογιανίτη και Γιάννη Βλάχο, που πέρσι διέπρεψαν με το εφηβικό τμήμα. Ο επιθετικός Πέτρος Πέτοβιτς επανέρχεται στην πρώτη ομάδα, από την οποία απείχε πέρυσι λόγω πανελληνίων, κάνοντας προπονήσεις με την ομάδα Νέων.

Στον αντίποδα, αποχώρησε από τον Απόλλωνα με προορισμό την Τριγλία Ραφήνας ο Γαλανόπουλος, ενώ αναμένεται να σταματήσουν για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους οι Φλοκιώτης και Τσίπουρας. Τέλος, οι ‘κυανόλευκοι’ προτίθενται να παραχωρήσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές τους σε Τριφυλλιακό και ΠΟ Ψυχικού με τη μορφή δανεισμού.

Σε άλλα θέματα του συλλόγου, μια… χαρά πάνε οι Φίλιππος και Φοίβος Κοτσαύτης όπως και ο Μανώλης Κτενιαδάκης όσον αφορά την αποθεραπεία τους από τους τραυματισμούς τους. Μάλιστα, αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις προπονήσεις, ακόμα και μέσα στον Αύγουστο.

 

Κομνηνός: Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο 17χρονος επιθετικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Παναγιώτης Κομνηνός πήρε μεταγραφή στην Κ20 του Ατρόμητου Αθηνών, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του. Ο τελευταίος μετά από αυτή την εξέλιξη προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες και ανέφερε: «Πέρασα υπέροχα χρόνια στον Απόλλωνα Χαλανδρίου αυτά τα χρόνια που είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα για μένα. Το σπίτι μου, η οικογένειά μου και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με περιέλαβαν με πολύ αγάπη όπως και τους προπονητές Γιώργο Αλεξόπουλο και Γιώργο Κωνσταντινίδη. Πλέον θέλω να αποδείξω πως μπορώ να ανταποκριθώ στο υψηλότερο επίπεδο και να κάνω περήφανους τους φίλους μου στον Απόλλωνα».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply