Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κορυφή και πάλι για τους Αγιους Ανάργυρους

Published

on

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψαν οι Άγιοι Ανάργυροι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ήττα της Αγίας Παρασκευής και σε συνδυασμό με τη νίκη κόντρα στον Κένταυρο με 4-0, ισοβαθμούν στην κορυφή του 1ου ομίλου με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Στο 32’ ο Γκεμίσης με σουτ έκανε το 1-0, και στο επόμενο λεπτό, ο Νταουτάι με πλασέ σημείωσε το 2-0. Οι γηπεδούχοι έκαναν τρία τα τέρματά τους στο 66’ με πλασέ του Κετσετζόγλου και ο ίδιος παίκτης στο 87’ με ατομική προσπάθεια και σουτ έγραψε το τελικό 4-0 (η μπάλα βρήκε πρώτα το δεξί δοκάρι και κατάληξε στα δίχυτα. Οι νικητές είχαν δύο ακόμη δοκάρια με τους Νταουτάι (60’) και Μαρίνου (63’). Επίσης στο 88’ τραυματίστηκε ο Κετσετζόγλου και επειδή είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές, οι «Άγιοι» αγωνίστηκαν στο υπόλοιπο διάστημα με δέκα παίκτες.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισιδωρος Σταυριανός); Χανιώτης, Αποστόλου, Κολιάκος, Παραράς, Καλογερής (77’ Κοκαβέσης), Σταυρόπουλος (73’ Μαρούσης), Μαρίνου (67’ Κουτρούλης), Γκεμίσης, Νταουτάι (64’ Κετσετζόγλου), Αλημπάς, Παπαδόπουλος.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Αγγελος Εμμανουηλίδης): Μπάτσας, Κουτσουβέλης, Γαληνάκης, Κολλιός, Αλβανός, Ελεζάι, Γ. Θεοδωρίδης (46’ Ένσι), Κουλιούρης (46’ Κωνσταντάκης), Δέτσης (64’ Τσίπουρας), Μπότσι (70’ Καλουτσάς), Σκεντέρι.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply