Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Κουβαράς – Ωρωπός 0-2

Published

on

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα του Ωροπού μέσα στην έδρα του Κουβαρά, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 2-0, «σφραγίζοντας» παράλληλα την παραμονή της στην κατηγορία. Οι νικητές ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς πέρα από τα δυο τέρματα που σημείωσαν, σημάδεψαν από τρεις φορές το δοκάρι του Γεωργακόπουλου. Στο α’ μέρος οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 10′, όμως ο Στεφανής είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Γεωργακόπουλου. Την ίδια κατάληξη είχαν τα σουτ που επιχείρησε ο Στέλλας στο 15′ και 20′ αντίστοιχα. Με τη συμπλήρωση 5′ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το Σατζανίδη, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Στέλλας στο 79′. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ιωαννίδης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού στο 78′ τραυματίστηκε ο Δημητρακόπουλος, κι ενώ είχαν ολοκληρωσεί και τις τρεις αλλαγές τους.

 

ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Γεωργακόπουλος, Δημητρόπουλος, Ζάρκος, Στουραϊτης Κ., Στουραϊτης Γ., Παπάρας, Γιαλούρης, Χατζής, Φιλίππου, Μπίκλης, Κώστα

 

ΩΡΩΠΟΣ: Κακαβάς, Αποστολάκης, Αμπατζής, Κατερίνης, Ανδριανός, Στεφανής Κ. (85′ Κανατάς), Στέλλας, Μέγας (88′ Μιρακόντης), Σατζανίδης, Παπαγεωργίου (75′ Ανυφαντής), Στεφανής Γ.

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply