Connect with us

Uncategorized

Κουλουράκια Παρνασσός και Πανελευσινιακός

Τρεις αποβολές και 0-0

Published

on

Οι τρεις αποβολές σημάδεψαν τον αγώνα των νεοφώτιστων στο περιφερειακό πρωτάθλημα Παρνασσού και Πανελευσινιακού που έληξε 0-0.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Βασιλείου.

Στο β’ μέρος τα αίματα άναψαν, με τον Καλλέργη στο 57′ να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια, καθώς εξύβρισε την κερκίδα που βρίσκονταν οι περίπου 150 φίλοι των «σταχυοφόρων».

Αντί να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι το πλεονέκτημα της αποβολής του Καλλέργη φρόντισαν να το ισοφαρίσουν αρχικά και στη συνέχεια να το μετατρέψουν σε μειονέκτημα.

Τη σκυτάλη των κόκκινων πήραν στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» με τον Τούση στο 70′ να αποβάλλεται (είχε περάσει αλλαγή στο 67΄) αμέσως από το διαιτητή, Άσπρο για αγκωνιά σε αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κατσίκια στο 87′ με δεύτερη κίτρινη.

Ο Πανελευσινιακός αμυντικά στάθηκε καλά αλλά είχε πολλά προβλήματα στη μεσαία και την επιθετική γραμμή με τον Ζαχαρόπουλο να παλεύει στην ουσία μόνος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο α’ μέρος ο Καλλέργης βρήκε δίχτυα για τους γηπεδούχους, όμως ο Αθηναϊος ρέφερι ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ.

Βοηθοί του Άσπρου ήταν οι Γιαννόπουλος και Φωτόπουλος Ν.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Δημητράς, Διβόλης, Παπαχαραλάμπους, Μαχαίρας, Μπαρκόσης, Γκικόπουλος, Καράι, Πουλούκι (83′ Λύτρας), Καρακατσάνης, Καλλέργης, Μαρτιναίος (46′ Καλύβας).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Βασιλείου, Κατσίκιας, Τζαφεράκος, Παπαδόπουλος, Ευαγγέλου, Μακρίδης (67′ Μίχας), Μιχελής, Τύρπος (85′ Σιδηρόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Μαλισιώβας, Αγκάνοφ (67’Τούσης).

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply