Connect with us

Γ Εθνική

Κούγιας κατά… ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα..

*

Published

on

Σε one man show μετατράπηκε το Δ.Σ. της Ένωσης Football League 1 και 2 με τονΑλέξη Κούγια να τα βάζει με την ΕΠΟ, την Σούπερ Λίγκα, ακόμα και με τον πρόεδρο της Ένωσης Σπύρο Καλογιάννη.

 

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής ζήτησε:

1ον, να γίνει δικαστική επίθεση από την Ένωση της Football League κατά της ΕΠΟ και να διεκδικήσει την κατάργηση της απόφασης για τις κλειστές ώρες των μεταδόσεων.

2ον, να υποβιβάζονται από την Σούπερ Λίγκα οι τρεις τελευταίες ομάδες αλλά και όσες δεν πάρουν άδεια. Όμως, όπως είναι γνωστό, η Σούπερ Λίγκα έχει ήδη αλλάξει την απόφαση για υποβιβασμό όσων ομάδων δεν παίρνουν άδεια.

3ον, από τον Σπύρο Καλογιάννη να παραιτηθεί κάνοντάς του επίθεση. Το ίδιο ζήτησε και για την νομική υπηρεσία επειδή δεν είναι διεκδικητικοί απέναντι στην ΕΠΟ.

 

Επίθεση και για την διαιτησία

Η ΕΠΟ μπήκε στο μάτι του κυκλώνα για θέματα διαιτησίας, αυτή την φορά από τον πρόεδρο της Καλλιθέας, Νίκο Σαλευρή, ο οποίος είπε ότι η ΕΠΟ βγάζει ακριβά εισιτήρια για τις μετακινήσεις των διαιτητών ενώ αυτά μπορούν να βρεθούν στο 1/3 της τιμής και συνέχισε λέγοντας:

“Ή η ΕΠΟ κοροϊδεύει ή το πρακτορείο”. Με την θέση του Σαλευρή συμφώνησαν και οι περισσότεροι από τους παριστάμενους. Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο συμβούλιο, Β. Μαζαράκης, υπεραμύνθηκε της Ομοσπονδίας αλλά οι πρόεδροι των ομάδων του είπαν ότι δεν στοχοποιούν τον ίδιο.

soccerplus.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply