Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Θανάσης Ζησόπουλος

Published

on

Το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του θα δώσει το Σάββατο ο Θανάσης Ζησόπουλος, φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου Καισαριανής.

Ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής έκανε γνωστό το γεγονός με την ακόλουθη συγκινητική ανάρτηση…

Ήρθε η ώρα και για μένα λοιπόν, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ το Σάββατο και προφανώς δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακομα !!!
21 χρόνια πριν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο σε αντρικό επίπεδο,κάτι που τότε έμοιαζε φυσική εξέλιξη…
21 χρόνια μετά και περίπου 450 συμμετοχές καταλαβαίνω ότι τίποτα δεν ειναι τυχαίο ούτε δεδομένο..
Το ποδόσφαιρο (και ειδικά όταν είσαι ερασιτέχνης) ειναι κάτι πολύ παραπάνω απο ένα άθλημα. Για εμάς στο χώρο ειναι η ζωή μας όλη !!
Πάθος,αγάπη,αγωνία,νεύρα,λύπη,χαρά,γέλια ειναι μόνο μερικά απ τα συναισθήματα που σου δημιουργεί ειτε παιζεις 1 λεπτό είτε 21 χρόνια ! Οι θυσίες που κάναμε γι αυτο και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει…οταν οι φιλοι μας ηταν διακοπές κ εμείς λιώναμε απο τον ιούλιο ακόμα στις προπονήσεις,η κοπέλα μας που γκρίνιαζε γτ σαββατο ήθελε να βγει έξω κ εμείς καθόμασταν μέσα γτ είχαμε αγώνα την επόμενη μέρα,να φεύγεις απευθείας απ το φροντιστήριο η την δουλειά σου κουρασμένος απλα για να προπονηθείς ,να είσαι τραυματίας κ το μονο που θες ειναι να επιστρέψεις για να παίξεις χωρίς να σε σκέφτεσαι οτι θα έχεις πρόβλημα στην εργασία σου και όλα αυτά σαν ερασιτέχνες,ειναι μόνο μερικά παραδείγματα!!
Φιλίες ζωής που δημιουργήθηκαν,άσπονδοι εχθροί,αντιπαλότητα,συναδελφικότητα,η νικη η ηττα,εξουθενωση,λύτρωση ειναι ολα μεσα στο ποδόσφαιρο !!
Φτάνοντας στο τέλος όλα αυτα περνάν απο το μυαλό μου,κ αναρωτιέμαι αν όλα αυτά που θυσίασα άξιζαν…δίχως δεύτερη σκέψη απαντώ οτι θα τα ξαναέκανα ευχαρίστως!
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που είχα την τιμή να αγωνιστώ και τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν.(ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ,ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ,ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ,Γ.Σ.ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ,ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,ΑΡΜΕΝΙΚΗ,ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ,ΤΕΡΨΙΘΕΑ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ)
Ιδιαίτερα όμως την ομάδα που ξεκίνησα να παίζω Α.Ο.Η Χαραυγιακός / Xaravgiakos FC απο παιδάκι και τον τότε προπονητή μου Θαλή Τσιριμώκο που με εμπιστεύθηκε να παίξω στην αντρική ομαδα και μου έμαθε τοσα πολλα για το ποδοσφαιρο ! Τον προπονητή Kostas Vlachos που με έκανε να ξαναβρώ τη διάθεση και το κίνητρο να συνεχίσω να παίζω ! Την ομάδα που σταματάω Πανιωνιος Καισαριανης FC 1946 ,είναι τιμή μου που αγωνίστηκα εκεί ,πραγματικά οι ανθρωποι σε σέβονται ,αγαπάνε την ομάδα τους και το δείχνουν σπαταλώντας χρόνο και χρήματα απο την τσέπη τους δίχως ουσιαστικό κέρδος !μακάρι να τους έμοιαζαν στο ελάχιστο αλλοι παράγοντες στον χώρο !!!
Απ όλα αυτά κρατάω τις εμπειρίες και τους ΦΙΛΟΥΣ που απεκτησα !! Συγνώμη για την μεγάλη ανάρτηση αλλα μιάς κ είναι η τελευταία δικαιολογούμαι ! Καλή συνέχεια σε όλους!