Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κρύος ιδρώτας για έντεκα ομάδες της Αθήνας

Ποιές παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό

Published

on

Σαββατοκύριακο άγχους, ιδρώτα και αγωνίας για έντεκα ομάδες της Αθήνας είναι το ερχόμενο καθώς το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ ολοκληρώνεται και θα ξεκαθαρίσουν σχεδόν όλα για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Και λέμε σχεδόν όλα καθώς η τύχη κάποιων ομάδων εξαρτάται από την πορεία του Χαραυγιακού και της Δόξας Βύρωνα στους αγώνες μπαράζ ανόδου.

Οι ομάδες Αστέρας Ζωγράφου – Γαλάτσι – Θύελλα Αγ. Δημητρίου από τον 1ο όμιλο και Ειρήνη Πετρούπολης – Διάνα Ηλιούπολης -Αττικός ήδη υποβιβάστηκαν στη Β΄κατηγορία. Μία ακόμη ομάδα από τις Αγ. Ελεούσα ή Παλαιό Φάληρο από τον 1ο όμιλο και μία από τις Αγ. Ιερόθεο , Παπάγο ή Καματερό από τον 2ο όμιλο θα είναι οι τέταρτες ομάδες που θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο.

Τέλος μία ακόμη από τις Ολυμπιακό Λιοσίων – Αστέρα 2004 – Μελίσσια – Αγ. Ελεούσα και Παλαιό Φάληρο από τον 1ο και μία από τις Καματερό -Παπάγο-Αγ. Ιερόθεο – Δάφνη Παλ. Φαλήρου- Άρη Πετρούπολης και Ένωση Βοτανικού που θα καταλάβουν τις 12ες θέσεις στη βαθμολογίες των δύο ομίλων, θα πάνε σε αγώνα μπαράζ για την 9η ομάδα προς υποβιβασμό ( αν καμία από τις Δόξα Βύρωνα ή Χαραυγιακό δεν ανέβει στη Νέα Εθνική κατηγορία).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply