Connect with us

stoplekto

Κυριάκος Μίχας: Λείπει η εμπειρία στον Ασπρόπυργο..

Published

on

Μπορεί η ομάδα του Ασπροπύργου να έχει μόλις 12 βαθμούς,  σε 11 αγώνες που έχει δώσει φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΔΑ, αυτό όμως δεν πτοεί τους ιθύνοντες του συλλόγου καθώς πιστεύουν ότι στο μέλλον θα έρθουν τα αποτελέσματα, που τόσο ανάγκη έχουν τα νεαρά  παιδιά για την ψυχολογία τους και την βελτίωσή τους γενικότερα.

Στο γεγονός αυτό αναφέρθηκε και ο προπονητής του συλλόγου Κυριάκος Μίχας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Ο χαρισματικός τεχνικός αναφέρθηκε στο νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών που έχει στο ροστερ η ομάδα του Ασπροπύργου, χαρακτηριστικά είπε ότι ο μέσος όρος ηλικίας κυμαίνεται γύρω στα 16 και αυτό δείχνει την έλλειψη της απαιτούμενης εμπειρίας η οποία οδηγεί και στα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης που παρατηρούνται στον σύλλογο.

Σε κάθε παιχνίδι κάνουμε πάνω από 5-6 κλασσικές ευκαιρίες αλλά μας λείπει το εύκολο γκολ.

Από την αρχή της χρονιάς έχουμε και πρόβλημα με την θέση του τερματοφύλακα καθώς τραυματίστηκε ο Παναγιώτης Τσίγκος και ο Λαυρέντης Παπαδόπουλος που αποκτήθηκε για να καλύψει την θέση, προσπαθεί αλλά ήρθε πολύ αργά στην ομάδα και όπως καταλαβαίνεται είναι δύσκολο να προσφέρει τα αναμενόμενα άμεσα.

Στον τομέα αυτό θα ενισχυθούμε τον Ιανουάριο στην μεταγραφική περίοδο, η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας οδηγεί τις ομάδες και κατ’ επέκταση εμάς να κάνουμε κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να χρησιμοποιούμε δικά μας παιδιά, έτσι ώστε να αποκτούν εμπειρίες και να μπορέσουν στο μέλλον να διακριθούν.

Από την ομάδα αποχώρησαν και τρείς ποδοσφαιριστές ο Κατσίκης λόγω διαφοράς φιλοσοφίας, ο Κοτσαδούρης και ο Ζωγράφος που επέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρήθηκε ως το τέλος της χρονιάς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να καταλάβουν ότι αγωνίζονται σε ένα ιστορικό σύλλογο με ότι αυτό συνεπάγεται, η φιλοσοφία της διοίκησης αλλά και η δική μου στηρίζεται πάνω απ’όλα στην πειθαρχία που πρέπει να έχουν οι αθλητές και σε αυτό το θέμα δεν κάνουμε εκπτώσεις.

Πέρα από αυτά η ομάδα με λίγο τύχη θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον δέκα βαθμούς παραπάνω, χάσαμε και παιχνίδια που η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια και με την νέα χρονιά θα μπορέσουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply