Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κώστας Αλαφούζος: Ανυπομονούμε για την επόμενη σεζόν…

Published

on

Το ακόλουθο μήνυμα έστειλε ο ισχυρός άνδρας του Ηφαίστου Περιστερίου Κώστας Αλαφούζος μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου…

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Μία ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν έφτασε στο τέλος της, όχι με αναστεναγμό ανακούφισης, αλλά ανυπομονησίας για την έναρξη της επόμενης, που σχεδιάζεται ήδη στην κάθε της λεπτομέρεια.
Μακριά από μένα μεγαλοστομίες και υποσχέσεις, αλλά οφείλω να δηλώσω ενθουσιασμένος με όσα σχεδιάζονται και πρόθυμος να τα υλοποιήσω με οποιοδήποτε κόστος.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον καθέναν και την καθεμιά σας για την μαζική ανταπόκριση και μαγική συμπόρευση στη διάρκεια της χρονιάς. Δύναμή μας η καθημερινή σας παρουσία στο γήπεδο, δίπλα στα παιδιά σας και στον σύλλογο.

Αποστολή μας να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας και να συνεχίσουμε να τα βλέπουμε ευδιάθετα, χαμογελαστά και αθλητικά διαρκώς βελτιούμενα.
Γι’ αυτό οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Δημήτρη Νταή και την προπονητική μας ομάδα, που από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή, κάθε μέρα, κάθε προπονητική μονάδα, ήταν εκεί 100% με επαγγελματισμό και συναίσθημα.

Τον επόμενο ενάμιση μήνα το βάρος μετατοπίζεται στην αντρική μας ομάδα και τη δημιουργία ενός συνόλου που θα ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες μας και το βάρος της φανέλας μας και θα ενημερώνεστε καθημερινά για ό,τι συμβαίνει προς επιβεβαίωση όλων των παραπάνω.

Και πάλι σας ευχαριστώ από καρδιάς, Καλές καλοκαιρινές ανάσες και στο γήπεδό μας θα ξανανταμώσουμε.