Connect with us

stoplekto

Λίγο πριν τη σέντρα του τελικού της ΕΠΣΑΝΑ…

Published

on

Τι δήλωσαν stoplekto.gr για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Σπύρος Λουκάτος (Γενικός αρχηγός Θύελλας Ραφήνας) Η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ο μόνο τραυματίας είναι ο Αλέξναδρος Χαρακτίδης, βέβαια τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι μπορούν και με το παραπάνω να καλύψουνε την απουσία του και θα είναι κίντρο για αυτόυς να πάρουν το Κύπελλο ώστε να το αφιερώσουν στον Αλέξανδρο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσιε πιστεύωοντας ότι θα είμαστε εμείς αυτοί.

Πέτρος Τσιγκούλης (Προπονητής Θύελλας Ραφήνας) Η αλήθεια είναι ότι ο τελικός σε κάθε Ένωση είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο της και είναι μεγάλη τιμή για τις ομάδες που φτάνουν για τις ομάδες που συμμετέχουν στο τελικό αλλά μεγαλύτερη είναι ακόμη να φτάσεις στην κατάκτηση. Παρ’ όλο που ο αντίπαλος μας είναι αρκετά δυνατός και έχει τις ίδιες πιθανότητες μας εμάς να το κερδίσει διότι σε έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί εν τούτους πιστεύω ότι η Θύελλα θα είναι νικήτρια του τελικού και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε.

Γιώργος Καζαντζής (επιθετικός Θύελλας Ραφήνας) Είναι ε΄να παιχνίδι που πρώτη φορά που συμμετέχει η ομάδα σε τελικό Κυπέλλου. Ευχή όλων είναι να το κατακτήσουμε και για την ομάδα αλλά και για την πόλη της Ραφήνας. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος. Η ομάδα έχει δείξει όλη τη χρονιά οτι διαθέτει καλό σύνολο απλά με λίγη συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία νομίζω ότι έχουμε όλα τα φόντα ώστε να το κατακτήσουμε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Αντώνης Καρπούζας (Προπονητής Ολυμπιακού΄Αγ. Στεφάνου) Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο.της ΕΠΣΑΝΑ. Θα τεθούν αντιμέτωπες δυο ομάδες με πολύ αξιόλογα ρόστερ και θα δώσουν μια μάχη. Εύχομαι ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει και να σηκώσει το τρόπαιο. Είμαστε πανέτομοι για την αυτήν την πρόκληση και θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό σε αθηλτικά πλαίσια για να φέρουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κύπελλο στο Μπογιάτι και να χαρεί ο κόσμος της ομάδας.

Κώστας Τσεβάς (επιθετικός Ολυμπιακού΄Αγ. Στεφάνου) Εύχομαι να γίνει ένας τελικός αντάξιος των προσδοκιών και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο και θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα για να πετύχουμε το στόχο

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply