Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λαμπρή και γεμάτη βραβεία η εορταστική εκδήλωση της ΕΠΣΑ!

Published

on

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εορταστική εκδήλωση της ΕΠΣΑ, όπου βραβεύτηκαν οι ομάδες και οι αθλητές που διακρίθηκαν μέσα στο 2015. Παρότι η είσοδος των οργανωμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού πάγωσε το κλίμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Hilton, με την ειρηνική απομάκρυνση τους όλα κύλισαν ομαλά και ιδανικά μέχρι το τέλος. Για την ιστορία, 60-70 άτομα μπήκαν από την πίσω πόρτα του πολυτελές ξενοδοχείου θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο των θυρών 13-14 στο ‘Απόστολος Νικολαΐδης’. Έτσι, εξάλειψαν τα αστυνομικά μέτρα και εισέβαλαν στο χώρο της δεξίωσης απευθυνόμενοι στον απόντα Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, τον Πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, την Πολιτεία και την Διαιτησία. Ευτυχώς μετά από 10 λεπτά, όλοι τους απομακρύνθηκαν ειρηνικά και συγκεντρώθηκαν, περίπου, με ακόμα 400 εκτός κτηρίου!

epsa ekdilosi

Όσον αφορά την γιορτή, το καλωσόρισμα και η έναρξη έγινε από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ένωσης, Άγγελο Νικόπουλο, ο οποίος αναφώνησε τους καλεσμένους και προανήγγειλε την συνεργασία με τα κέντρα σπουδών ΙΕΚ ΞΥΝΗ που θα βοηθήσουν οικονομικά τα πρωταθλήματα. Την σκυτάλη πήρε ο Πρόεδρος των Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, μοιράζοντας ευχές σε όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν. Στην συνέχεια έκανε έναν απολογισμό της περασμένης χρονιάς, μίλησε για τα προβλήματα των γηπέδων, ζήτησε οικονομική στήριξη από την πολιτεία, αποθέωσε τις ικανότητες των Αθηναίων διαιτητών και έδωσε την ‘πάσα’ για τις βραβεύσεις.

Αρχικά, οι εκπρόσωποι των Α.Ο. Περιστερίου και Προμηθέα Δάφνης παρέλαβαν το Κύπελλο Ήθους που δίκαια κατέκτησαν πέρυσι, αφού δεν δέχθηκαν ούτε μία κόκκινη κάρτα. Ακολούθησαν οι τροπαιούχοι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δηλαδή η Α.Ε. Ηρακλείου και το Αιγάλεω. Στην συνέχεια, ο Άρης Καμάρας τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, όπως και οι Αντώνης Καραλής και Λάκης Νικολάου.

Σειρά πήρε ο πρώην διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης, ο οποίος τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Super League και πρώην διαιτητή, Γιώργο Μποροβήλο, για το ήθος του και την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία.

epsa ekdilosi4

Προχωρώντας στις απονομές, τιμήθηκαν ο: Σουρτζής Γιάννης, παράγοντας του σωματείου Ακάδημος και πρώην Σύμβουλος της Ένωσης, για την πολύχρονη προσφορά του στο Αθηναϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Καλαμαράς Σωτήρης, Παράγοντας των σωματείων Καλαμάκι και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και πρώην Σύμβουλος της Ένωσης, για την πολύχρονη προσφορά του στο Αθηναϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Σάπκας Σταύρος, Πρόεδρος του σωματείου Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, πολύχρονη προσφορά του στο Αθηναϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Χαμπαλόγλου Γιώργος, παράγοντας του σωματείου Πανθησειακός, για την πολύχρονη προσφορά του στο Αθηναϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σειρά είχαν τα σωματεία που προβιβάστηκαν ως πρωταθλητές στην Α’ κατηγορία. Ο λόγος για την Ειρήνη Πετρούπολης, τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και τον Μικρασιατικό. Παράλληλα, κύπελλο πήραν και οι δεύτεροι Άφοβος, Αττικός και Ένωση Βοτανικού. Από την Γ’ ΕΠΣΑ στην Β’ τιμήθηκαν οι πρωταθλητές Βριλήσσια, Τριφυλλιακός, Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας και Γαλάτσι, ενώ ως οι δεύτεροι οι Πέρα Κλουμπ, Αμπελόκηποι, Άρης Χολαργού και Κοψαχείλα.

Ίδια μοίρα είχαν και οι πρωταθλητές ΝΕΩΝ. Ο λόγος για την ΑΕΚ και τον Πανερυθραϊκό, ενώ στους ΠΑΙΔΕΣ πάλι η ΑΕΚ τερμάτισε πρώτη, όπως και ο Απόλλων Χαλανδρίου.

Σχετικά με τους σκόρερ, ο νυν επιθετικός της Καλλιθέας και τέως του Α.Ο. Περιστερίου, Σάββας Ηλιάδης κέρδισε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ την Α’ ΕΠΣΑ έχοντας 21 τέρματα. Το αντίστοιχο στην Β’ ΕΠΣΑ κατέκτησε ο Δημήτρης Ραυτόπουλος της Λυκόβρυσης, ενώ στην Γ’ ο Βαγγέλης Βασιλόπουλος του Τριφυλλιακού.

Τέλος, τιμήθηκαν και οι κάτωθι ποδοσφαιριστές που εισήχθησαν σε Πανεπιστημιακές Σχολές και είχαν, συγχρόνως, συμμετοχές σε αγώνες, την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά. Μετάλλια και για τις Μικτές ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ των Παναγιώτη Ζώτα και Τάσου Δημητρίου.

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ
1. ΒΕΛΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
2. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ
3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
4 ΝΟΥΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
5 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ
6 ΚΟΝΤΟΦΡΥΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
7 ΜΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΙΑΣΩΝ ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ (ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
8 ΦΩΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
9 ΑΦΟΥΞΕΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ

(ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

& ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

10 ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ

(ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ)

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
11 ΚΑΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ

ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ)

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
12 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
13 ΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
14 ΖΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
15 ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΕΦΑΑ
16 ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
17 ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

& ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

18 ΑΣΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
19 ΚΩΤΣΙΑΒΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
20 ΧΑΤΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ
21 ΖΙΩΓΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ