Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λαναράς σκοράρει, η Αγία Ελεούσα κερδίζει!

Published

on

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Αγία Ελεούσα η οποία επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 των Αγίων Αναργύρων κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Συγκεκριμένα, η νίκη αυτή έφερε την ομάδα του Κώστα Μιχάλη στους 23 βαθμούς και την 10η θέση ωστόσο θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του Θρίαμβο Χαϊδάριου ο οποίος αγωνίζεται σε λίγες ώρες. Από τη άλλη, η Ένωση έμεινε στους 26 βαθμούς συγκατοικώντας στην 5η θέση μαζί με Αγία Παρασκευή και Γ.Σ. Αργυρούπολης έχοντας ματς περισσότερ.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν εκρηκτικά στο α’ μέρος δείχνοντας ότι θέλουν περισσότερο ματς. Μάλιστα ευτύχησαν να προηγηθούν στο 4’ όταν ο Τρίμπος σέντραρε και ο Βασίλης Λαναράς με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα όμως δεν το κατάφεραν με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη. Συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Μυστρίδη.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Κώστας Μιχάλης) Ζούκας, Ζαχαριουδάκης, Καζάλας (46’ Μουστάκης), Τσολάκογλου (78’ Χριστούλης), Μιχελής, Βατίστας, Κακκαβάς, Κλωνάρης, Τρίμπος (86’ Σαρλάς), Πολυκρέτης, Λαναράς.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας) Σαράντης, Γεωργίου, Τούρλας, Μυστρίδης, Τσίμος (50’ Χρόνης), Κοκότης, Δημαράς (63’ Σερδενές), Πλεξίδας, Στραβοκέφαλος, Ρούσεφ (46’ λ.τρ. Μπόσιος), Βυζανιάρης