Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Καματερό και Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Στο 0-0 παρέμειναν Καματερό και Διάνα Ηλιούπολης στην έδρα των ‘νερατζούρι’. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον, είχε φάσεις και αν μια ομάδα δικαιούταν το τρίποντο αυτή ήταν η γηπεδούχος. Το συγκρότημα του Γιώργου Αλεξόπουλου διέκοψε ένα σερί τεσσάρων νικών και παρέμεινε όγδοο έχοντας 36 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι ‘κυανέρυθροι’ άντεξαν στην πίεση και τσίμπησαν ένα παλικαρίσιο πόντο στην μάχη για την παραμονή. Πλέον, αριθμούν στην δέκατη θέση 30 βαθμούς.

Οι ‘νερατζούρι’ βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 14′, αλλά το σουτ του Βασιλείου από τα 30 μέτρα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 32′ ο Μπούγιας είχε, επίσης, δοκάρι σε διπλή προσπάθεια. Αρχικά, ο Κόρρας απέκρουσε δύσκολα το πρώτο σουτ του και στην επαναφορά από αμυντικό διώξιμο σημάδεψε την κάθετο δοκό του νεαρού τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να αστοχούν, όμως δεν το πλήρωσαν παρότι οι Ηλιουπολίτες ισορρόπησαν στο δεύτερο μέρος και στο 65′ έχασαν καλή ευκαιρία με σουτ του Ρούσεφ και τον Ανδριόλα να αποκρούει.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Γεωργαράκος Ν., Νικολαδός Σ.

Καματερό (Γιώργος Αλεξόπουλος): Ανδριόλας, Τρακόσης, Αναστασιάδης, Μπούγιας, Τσιριγώτης, Καλογερόπουλος, Μποζάς (46′ Κοντόσταυλος), Σπυρόπουλος (73′ Παπαϊωάννου), Αθανασόπουλος, Βασιλείου (87′ Τσιργιώτης), Λέκκας.

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Βιτωράτος (63′ Σάρρα), Λουτσάι, Μπελέρης, Βουτάς (60′ Μπαλαφούτης Χρ.), Μουρούτης, Καλουδιώτης, Μαντακίδης (69′ Τσαβαλιάς). Μπαλαφούτης Α., Ρούσεφ, Χατζηστεφάνου.