Connect with us

stoplekto

Λευκή ισοπαλία στα Μέγαρα..

0-0 Βύζας με Θρασύβουλο

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της Δυτικής Αττικής ανάμεσα στον Βύζα Μεγάρων και Θρασύβουλο αφού το σφύριγμα της λήξης του Ανδρονικίδη απο τον Πειραιά βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ.

Ο Βύζας έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να ξεφύγει βαθμολογικά όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελε και παρέμεινε έτσι στην πρωτελευταία θέση με 18 βαθμούς ενώ οι πράσινοι πήραν σπουδαία ισοπαλία και άφησαν τον αντιπαλό τους στους – 3β.

Οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη ήταν καλύτεροι αλλάείχαν πολύ άγχος στο παιχνίδι τους. Απο την άλλη πλευρα η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου μα καλή αμυντική τακτική κράτησε το αποτέλεσμα.

Οι 700 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις.

ΦΑΣΕΙΣ

Στο 11′ κόρνερ του Θωμά Βλάχου ο Κρόλ έπιασε την κεφαλιά πάνω απο τα δοκάρια. Στην συνέχεια 30′ δυνατό σούτ του Θ.Βλάχου έφυγε άουτ. Στο 54′ σέντρα του Αρναρέλλη ο Κρόλ έπιασε την κεφαλιά και απέκρουσε σωτήρια ο Σταυριανός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρονικίδης (Πειραιά)

Κίτρινες: Βλασσόπουλος 26′ Μπιτσάκος 33′ Σπυροθανασόπουλος 58′ Σερέπας 67′ Πλαβούκος 89′

ΒΟΗΘΟΙ: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Πολυχρονιάδης (Ανατ. Αττικής)

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Πουρής, Χαρτσιάς, Γρομητσάρης, Θ. Βλάχος(78’Σιώκος), Μπιτσάκος, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Κρολ, Γκεμίσης, Αρναρέλης(85’Κοκόλης), Π. Βλάχος(53’Μανδύλης).

 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Αρκουμάνης(46’Σερέπας-74’Καλογιάννης), Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος(66’Πλαβούκος), Βλασόπουλος, Πάνος, Κακλαμάνος, Καλαμιώτης.

 

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply