Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Λορεντζάκης – Μαζί θα συνεχίσουμε να προάγουμε τις αξίες που μας κάνουν ξεχωριστούς

Published

on

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 30-6-2024!
Αγαπητά μέλη, φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου,
Ο σύλλογός μας, με την πλούσια ιστορία και την αφοσίωση στην αθλητική αριστεία, ξεχωρίζει για τις αρετές και τις αξίες που προάγει σε κάθε επίπεδο. Από τις Ακαδημίες μας μέχρι το Ανδρικό Ποδόσφαιρο και την εξαιρετική Ρυθμική Γυμναστική, κάθε τμήμα μας αποτελεί παράδειγμα της αγωνιστικότητας, της τιμιότητας και της ομαδικότητας που χαρακτηρίζουν τον σύλλογό μας.
Στις Ακαδημίες μας, καλλιεργούμε τις βάσεις για την αθλητική ανάπτυξη των νεαρών μας αθλητών, διδάσκοντας όχι μόνο τις τεχνικές δεξιότητες αλλά και τις ηθικές αρχές που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή. Η αγωνιστικότητα, η αφοσίωση και ο σεβασμός στον αντίπαλο είναι θεμελιώδεις αξίες που εμπνέουμε στα παιδιά μας.
Το Ανδρικό Ποδόσφαιρο του συλλόγου μας αποτελεί υπόδειγμα της αφοσίωσης και της αθλητικής αρτιότητας. Οι παίκτες μας, μέσα από σκληρή δουλειά και συνεργασία, επιδεικνύουν το αληθινό πνεύμα του αθλητισμού, επιδιώκοντας την υπεροχή στο γήπεδο με τιμιότητα και σεβασμό. Η ομαδικότητα και η αλληλοϋποστήριξη είναι κεντρικά στοιχεία που κάνουν την ομάδα μας ισχυρή και ενωμένη.
Η Ρυθμική Γυμναστική, ένα από τα πιο λαμπερά τμήματα του συλλόγου μας, αναδεικνύει την ομορφιά, τη χάρη και την πειθαρχία που χαρακτηρίζουν αυτό το υπέροχο άθλημα. Οι αθλήτριές μας, με αφοσίωση και επιμονή, επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις, προβάλλοντας τις αρετές της προσπάθειας και της καλλιτεχνικής έκφρασης.
Ο σύλλογός μας είναι περήφανος για την κοινότητα που έχει δημιουργήσει, όπου η στήριξη και η αλληλεγγύη αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία. Η συνεργασία μεταξύ των μελών μας, η συνεχής αναζήτηση της αριστείας και η διατήρηση του ήθους και της ευγενούς άμιλλας είναι βάσεις πάνω στις οποίες χτίζουμε το μέλλον μας.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο δεσμεύεται να συνεχίσει την καλή πορεία που είχε διαμορφωθεί από την προηγούμενη διοίκηση, πάντα με γνώμονα το καλό του συλλόγου μας. Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για την επίτευξη των στόχων μας και να ενισχύσουμε τις αξίες και τα ιδανικά που μας χαρακτηρίζουν.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμβάλλουν στην επιτυχία του συλλόγου μας, τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς, το φιλαθλο κοινο της Σαλαμινας και τους χορηγους μας. Μαζί, θα συνεχίσουμε να προάγουμε τις αξίες που μας κάνουν ξεχωριστούς και να επιτυγχάνουμε νέους στόχους.
Με εκτίμηση,
Ο προεδρος και το Δ.Σ του ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ