Connect with us

Uncategorized

Λύτρωση στο 91΄για Αχαρναϊκό

Αστέρας Βάρης- Αχαρναϊκός 2-2

Published

on

Σε ένα ποιοτικό παιχνίδι Αστέρας Βάρης και Αχαρναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2.

Οι Μενιδιάτες προηγήθηκαν στο σκορ στο 11΄με τον Αθανασόπουλο. Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Δήμου Τσημιλιώτη ισορρόπησαν το παιχνίδι παρόλο που έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Περιάλη ( είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο). Η πίεση των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 71′ έπειτα από φάουλ του Παπαδόπουλου, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Παπαδημητρόπουλος έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αφού η μπάλα βρήκε το χέρι του Σιδηρόπουλου με το διαιτητή της αναμέτρησης Γαβρίλης (ΣΔ Αθηνών) να υποδεικνύει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαναράς ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας με αυτό το τρόπο το τελικό 2-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Χανδρινός, Σιδηρόπουλος, Καμπάσης, Κοζής (61′ Παπαδημητρόπουλος), Λιόλιος, Στρατής, Πιτταράς (71′ Καρδαμίτσης), Μητροφάνης, Παπαϊωάννου (86′ Γκίκας), Παπαδόπουλος, Περιάλης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μανάλης, Μαγγίνας, Μωϋσιάδης (86′ Γκίκα), Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Χριστόπουλος, Νταβαρίνος, Καλέρης (75′ Δημάκης), Λαναράς.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply