Connect with us

5ος Όμιλος

Μάρκος Δήμος: Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη

Published

on

Με αφορμή την λύση της συνεργασίας του με τον Ιωνικό που έγινε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης ο απελθών προπονητής της ομάδας Μάρκος Δήμος προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο επίσημο site του Ιωνικού “Ιonikosfc.gr” :

​”Η ομάδα πριν δύο αγωνιστικές ήταν αήττητη και εμφανιζόταν ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Μέσα σε είκοσι ημέρες και τρεις αγωνιστικές η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τη συγκομιδή βαθμών που υπολογίζαμε. Κερδίσαμε μόνο τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με το Ρούβα και υποστήκαμε δύο επώδυνες ήττες από τον Ατσαλένιο και τον Γιούχτα.​

​Οφείλω να αναλάβω ακέραια την ευθύνη, καθώς γνώριζα την κρισιμότητα των συγκεκριμένων παιχνιδιών, ωστόσο, πρέπει να επισημάνω για το ματς με τον Ατσαλένιο πως η ομάδα αιφινιδιάστηκε. Παρά την καλή προετοιμασία μας δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις των παιχνιδιών με αποτέλεσμα την απώλεια 6 πολύτιμων βαθμών.

​Θεωρώ λοιπόν αυτονόητη την εξ ́ ολοκλήρου ανάληψη της ευθύνης για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, καθώς ήμουν ο βασικός υπεύθυνος για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας από το ξεκίνημα της πορείας της στο πρωτάθλημα μέχρι και τον αγώνα με το Γιούχτα.

​Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που δημιουργήθηκε, και για λόγους συσπείρωσης του κόσμου και ανάταξης του κλίματος στα αποδυτήρια, θεώρησα σκόπιμο να υποβάλω στη διοίκηση την παραίτησή μου.

​Θέλω να παροτρύνω και να παρακαλέσω τα παιδιά να συνεχίσουν με πάθος και μαχητικότητα την προσπάθεια γιατί ο στόχος δεν έχει χαθεί και να τους διαβεβαιώσω οτι η πίστη μου σε αυτούς είναι μεγάλη.

​Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μου παρείχαν στο δίαστημα της συνεργασίας μας και μέχρι την τελευταία ήττα. Επίσης δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν σε μεγάλο βαθμό να φανούν αντάξιοι στις απαιτήσεις και της προσδοκίες μιας ομάδας με πρωταγωνιστικό ρόλο.

​Επίσης ευχαριστώ ολους τους συνεργάτες μου καθώς και τον άμεσο συνδετικό κρίκο της διοίκησης με την ομάδα, τον αρχηγό Λεωνίδα Λεουτσάκο, για την άοκνη συμβολή του στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και τις άμεσες λύσεις που έδινε σε κάθε πρόβλημα.

​Τέλος οφείλω μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του και λυπάμαι που οι δύο αυτές ήττες του στέρησαν τη χαρά να βλέπει την ομάδα πρώτη και αήττητη.

​Ειμαι βέβαιος οτι οι ίδιοι παίκτες στο τέλος θα του δώσουν τη χαρά που περιμένει και θα ανταμείψουν τις τεράστιες προσπάθειές του να δει τον Ιωνικό πρωταθλητή”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply