Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Μένει στο πρωτάθλημα ο Ερμής Κορυδαλλού

Προχωρά μόνο σε καταγγελία του διαιτητή

Published

on

Σε έκτακτη συνεδρίαση του συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή Ο.Φ. με αφορμή την κακή διαιτησία των Κορδολαίμη και Συνιοράκη στον αγώνα με τον Πολυκράτη.

Υπήρξαν απόψεις ακόμη και για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Δεύτερες σκέψεις επικράτησαν και η πρόταση αυτή απορρίφθηκε.

 

Όμως αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

1.Η καταγγελία της παραπάνω διαιτησίας στα θεσμικά όργανα της ΕΠΣΠ, αποκλειστικώς υπεύθυνης για τη διαιτησία και τον έλεγχό της.

2.Η ανάδειξη των ασαφειών, παρατυπιών και ανακριβών στοιχείων, που καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα.

3.Η στενή παρακολούθηση της πορείας της καταγγελίας μας και των χειρισμών των δικαιοδοτικών και πειθαρχικών οργάνων που θα την εξετάσουν.

4.Η έντυπη και διαδικτυακή ανάδειξη των όσων υπέστη η ομάδα μας, από την αλαζονεία, τα λάθος σφυρίγματα και τις μη υποδείξεις.

5.Η αλλαγή κριτικά και αξιολογικά της στάσης μας στη μάχη που δίνει ο Πειραιάς για περισσότερους διαιτητές στους πίνακες της ΕΠΟ. Αφού κάποιοι κύριοι απολαμβάνουν χωρίς να σέβονται.

6.Η ενεργητική προάσπιση της ιστορίας, του σήματος και των συμφερόντων του συλλόγου προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

 

Στα τέσσερα χρόνια από την επάνοδό του στα τοπικά πρωταθλήματα του Πειραιά, ο Ερμής έχει ασχοληθεί ελάχιστα με κακές διαιτησίες, ενώ σε μείζονος σημασίας αγώνες ηττήθηκε και συγχάρηκε!

Το σεβασμό και την ισονομία ζητάμε και σ’αυτό θα είμαστε αμίληκτοι.

 

Το Δ.Σ του Ερμής Ο.Φ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply