Connect with us

Γ Εθνική

Μαίνεται η διαμάχη του ΑΟ Χαϊδαρίου με τον Δήμο Χαϊδαρίου

Published

on

Ένα ακόμη επεισόδιο είχαμε σήμερα στο σήριαλ της διαμάχης του ΑΟ Χαϊδαρίου με τον Δήμο Χαϊδαρίου, με την ομάδα της πόλης να εκδίδει νέα, καυστική ανακοίνωση…

Αναλυτικά…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/9/24

Ο Προέδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης και το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Χαϊδαρίου, ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισαν τα παρακάτω :

1) Κανένα μέλος του Δ.Σ. δεν θα παρευρεθεί σε οποιαδήποτε συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή, κρίνοντάς τους ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ συνομιλητές.

2) Η Διοίκηση και η ομάδας μας, παρόλο τον πόλεμο που δέχεται καθημερινά, θα αναζητήσει γήπεδο σε όμορους δήμους, για να προστατέψει το οικοδόμημα της Ακαδημίας μας και όλη την επένδυση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας χώρο και χρόνο, στους νεαρούς αθλητές μας.

3) Κανένα μέλος του Δ.Σ. δεν θα μπει σε διαδικασία συνομιλίας με γειτονικές ομάδες μικρότερων κατηγοριών, ξενόφερτες και νεοσύστατες, λόγω έλλειψης σεβασμού.

4) Αισθανόμαστε απογοητευμένοι από την Δημοτική Αρχή, που εκ του αποτελέσματος, ξεκάθαρα, ξεπληρώνει πολιτικά γραμμάτια και είναι ακόμα στην αρχή της θητείας της.

Τέλος, θέλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους εκατοντάδες γονείς, φίλαθλους και αθλητές μας, που γίναμε ευκολόπιστοι στις φαιδρές υποσχέσεις των διοικούντων του Δήμου, για δίκαιη κατανομή ωρών, βάση του Ονόματος, της δυναμικής, της ιστορίας τους συλλόγου μας.
Καιρός να ασχοληθούμε με το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την εκπροσώπηση της πόλης μας, πανελληνίως.

Με σεβασμό
Δ.Σ. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ