Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα της Αθήνας η κοπή πίτας του Άγιαξ Ταύρου (photos)

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ομάδα του Άγιαξ Ταύρου, μπροστά σε 1000 και πλέον πρόσωπα που έδωσαν το παρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Το δημιούργημα του Αντώνη Τσάτσου  φόρεσε τα καλά του και επιβεβαίωσε τη φήμη για την οργανωμένη δουλειά που γίνεται στους “ερυθρόλευκους”.

Τα πρόσωπα που τίμησαν την εκδήλωση ήταν αρκετά και σημαντικά, με το καθένα από αυτά να έχει δώσει το δικό του τόνο.

Μάλιστα, τα περισσότερα εξ αυτών έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, Κελεσίδης, Μπονοβας, ο κο. Γλύκας, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργίου, η διοίκηση των Πετραλώνων και ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Επίσης από το χώρο του Πειραιά, Σταυρος Μπάκας, Στέργιος Παπαλεξάνδρου, ο Υπευθυνος Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΑ , Γιάννης Ρούσσος,

Πρώην πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, Νίκος Σιδηρόπουλος

Παρατηρητή ΕΠΣΑ, Γιαννης Πασαλούκος.

Μάλιστα με πρωτοβουλία της η διοίκηση της ομάδας δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τα πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ άλλων αυτά είναι εκείνα ο Μαντας, ο ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Ηρακλής που ξεκίνησε την καριέρα του στον Άγιαξ Ταύρου, ο Παύλος Σκόρδος, ο Ιωάννης Σιώζος, την επιχείρησε ‘BEST’ για την προσφορά στην ομάδα, τον δήμαρχο της περιοχής (Μοσχάτου-Ταύρου), Ανδρέα Ευθυμίου), την εταιρεία ”CAFFE LUIGI” για την προσφορά του στην ομάδα, την εταιρεια παραγωγής κρέατων ‘ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ’, την εταιρεία “POWER CHEM”, τον πρόεδρο Σοφοκλή Ξυνη’ ιδιοκτήτα του ‘ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ’, την εταιρεια ‘ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ’, την εταιρεια ‘ΜΥΛΟΙ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ’, τον γιατρό αγώνων, Αντώνη Λεμονή, και τον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργιου.

Το παρών στο χώρο έδωσε και η διοικηση των Πετραλώνων.

Την εκδήλωση που παρουσίασε ο δημοσιογράφος, Φώτης Κατσούφης, ο οποίος έδωσε το λόγο στο δήμαρχο κ. Ευθυμίου, με τον τελευταίο να τονίζει:

Καλησπέρα σας και σας ευχομαι καλή χρονιά και καλή σαρακοστή. Κάθε καλό σε αυτά τα παιδιά που όλη η δημοτική αρχή γι αυτά προσπαθεί και αγωνίζεται Ο Δήμος έχει επενδύσει σε αυτό το γήπεδο ένα σημαντικό ποσό, με ανακατασκευή του χλοοτάπητα. Με την περίφραξη του γηπέδου, την ασφάλεια του γηπέδου, σύντομα τελειώνει η δημοπράτηση των εξεδρών και ο φωτισμός που είναι προσφορά του Ολυμπιακου. Φυσικά, η ομάδα του Ολυμπιακού έπαιξε καθοριστικό ρόλο αφού ανέλαβε την τοποθέτηση των καθισμάτων στις εξέδρες του γηπέδου.

Συνεισφορά μεγάλη είχε ο πρόεδρος για τη δημιουργία των αποδυτηρίων”.

Εκ μέρους της διοίκησης του Άγιαξ το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Στράντζας, λέγοντας

“Θα ήθελα με τη σειρά σα νέο μέλος να σας ευχαριστήσω που είστε όλοι εδώ και να δώσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας τιμούν με την παρουσία τους.

Γίνεται μια εξαιρετικη δουλειά και με τη συμβολή του προέδρου έχουμε καταφέρει να ανεβάσουμε επίπεδο το σύλλογο. Χρειαζόμαστε τη συμβολή όλων εσάς και χρειαζόμαστε την προσφορά ορισμένων από τους ανθρώπους που παρευρίσκονται εδώ έτσι ώστε η ομάδα να προχωρήσει στην Α’ ΕΠΣΑ. Γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια και στις μικρές ομάδες  Εχουμε νέα παιδιά, εξαιρετικούς προπονητές και του χρόνου το όραμα μας είναι να επανδρώσουμε με μηχανήματα και να αναδείξουμε νέους παίκτες. Εγώ σα νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα παλιά μέλη για τους οποίους ο Άγιαξ είναι το δεύτερο τους σπίτι”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργίου ο οποίος δήλωσε

Ο κ. Γεωργίου πήρε το λόγο και έδωσε το δικό του…μήνυμα λέγοντας:

“Χαίρομαι ιδιαίτερα που άλλη μια ομάδα εδώ της γειτονιάς κάνει φέτος πρωταθλητισμό και κατά 110% έχει ανέβει κατηγορία. Μιλάω για τον Άγιαξ Ταύρου. Μακάρι να ανεβαίναμε εμείς τα Πετράλωνα, αλλά το σπουδαιότερο απ’ ολα μπορούμε να συγχωνευτούμε;

Εμείς έχουμε δυο καλά παιδιά, έχετε εσείς τον Ήπειρο που εάν δεν είχε μπει, θα είχατε θέμα

Θα ευχηθώ καλή άνοδο του χρόνου για να γίνει της π…ς το κάγκελο με την άνοδο στην Γ’ Εθνική”.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον μάγο Σανκάρα να δίνει… ρέστα με τα μαγικα του μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων.