Connect with us

6ος Όμιλος

Μανδραϊκός – Κηφισιά 1-0 (φωτο)

Published

on

Ανώτερος και ψυχωμένος ο Μανδραϊκός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πήρε σπουδαία νίκη με αντίπαλο την Κηφισιά  (1-0)

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που οι γηπεδούχοι έδειξαν να «πατάνε» καλύτερα στο γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και είχαν ένα γεμάτο τέταρτο που απείλησαν σοβαρά την εστία του Χρόνη.

Στο 15’ ο Βέρμπης σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Χρόνης. Ένα λεπτό αργότερα «βολίδα» του Έσλερ έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 27’ η Κηφισιά άγγιξε το γκολ όταν ο Βέρμπης πρόσωπο με το τέρμα δεν μπόρεσε να βρει στόχο με το κεφάλι.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Στέλιου Βογιατζή ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι στο ματς και στο 35’ ο Καϊμακαμούδης προειδοποίησε για την συνέχεια… όταν πλάσαρε από κοντά και ο Κόλλιας απέκρουσε .

Στο 52’ ο επιθετικός του Μανδραϊκού δεν χαρίστηκε πραγματοποιώντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 64’ ο Σερέπας άργησε να γυρίσει στην μεγάλη περιοχή με τους γηπεδούχους να χάνουν νέα μοναδική ευκαιρία να «κλειδώσουν» το ματς που από το σημείο αυτό και μετά «άνοιξε» με τις δυο ομάδες να προσπαθούν χωρίς κάτι το αξιόλογο, πέραν τις φάσης του σκόρερ στο 88’ όταν έπιασε δυνατό σουτ και απέκρουσε ο Κόλλιας.

 

Διατητής ήταν ο Παπαδόπιυλος με βοηθούς τους Γκαβέρα και Κότσα

 

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Βογιατζής) Xρόνης, Χουστουλάκης, Ζαγκλής (46’ Σιακαβάρας), Βασιλείου, Κολιτσίδας(48’ λ.τρ Λελούδας), Agolli, Μπιλίτσης , Μεσίνι, , Καϊμακαμούδης, , Ζαχαράτος, Σερέπας(90’ Ζουραβλιόφ).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κόλλιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, , Ντούμος , Χίσο, (57’ Θανόπουλος), Αλημπάς , Βέρμπης (71’ Παπάζογλου), Γκουτσούλας, Καραμπάς

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply