Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μανδραϊκός: “Οι μισές αλήθειες είναι το χειρότερο ψέμα”

Published

on

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου
του Μανδραϊκού Αθλητικού Ομίλου

ΠΟΙΟΣ ΗΡΞΑΤΟ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ; ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ;

Αντί να ασχολούμαστε με τα τόσα όμορφα πράγματα που κάνουμε ως Μανδραϊκός, είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε σε μια μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του κ. Δούκα, πρόεδρου του ΠΑΟΚ Μάνδρας, με αήθεις χαρακτηρισμούς και συκοφαντικές κατηγορίες. Συνοπτικά για όσους δεν την έχουν δει, μας κατηγορεί με περίσσιο θράσος ότι τους αποκλείσαμε από το τουρνουά γιατί δεν θέλουμε όλα τα παιδιά της Μάνδρας!

Απαντάμε στην ανακοίνωση μόνο από σεβασμό στα παιδιά και στους γονείς τους. Για κανένα άλλο λόγο! Επειδή οι μισές αλήθειες είναι το χειρότερο ψέμα, επειδή η υπομονή έχει τα όρια της, ας δούμε τα γεγονότα και τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν:

Πριν λίγο καιρό έκαναν πρώτοι τουρνουά.
– Γιατί δεν προσκάλεσαν τον Μανδραϊκό;
– Αυτός δεν ήταν αποκλεισμός, αναίτιος μάλιστα και απροκάλυπτος;
– Τότε αυτοί δεν είχαν έννοια και αγάπη για όλα τα παιδιά της πόλης;

Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό! Το συνέχισαν οι συγκεκριμένοι κύριοι!
– Ποιος διέδιδε αισχρά ψέματα ότι δεν είχαμε άδεια για το τουρνουά μας;
– Ποιος εκβίαζε ότι θα τιμωρήσει τους αθλητές μας, τα παιδιά της πόλης μας;
– Ποιος έστελνε απειλητικά sms «να αποχωρήσεις άμεσα από την Μάνδρα»;

Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα γιατί όταν τους ρωτήσαμε από κοντά, ο ένας παράγοντας κατηγορούσε τον άλλο παράγοντα! «Δεν το έγραψα εγώ», «δεν το εννοούσαμε», «δεν έχουμε τίποτα με εσάς» και άλλες τέτοιες δικαιολογίες. Ας μιλήσουν λοιπόν στον καθρέφτη τους, μήπως αντιληφθούν στο ελάχιστο το μέγεθος των ευθυνών τους και της ζημιάς που κάνουν σε αλλήλους με αυτές τις συμπεριφορές.

Για το λόγο αυτό, η ανακοίνωσή τους και οι αήθεις χαρακτηρισμοί τους, επιστρέφονται πάραυτα και αυτολεξεί στον αποστολέα τους ως επιεικώς απαράδεκτη.

ΥΓ: Τα γραπτά τους υπάρχουν, μένουν, είναι αποκαλυπτικά και αδιάψευστα.

Θα ασχοληθούμε με τα 7 αθλητικά τμήματά μας, τους σχεδόν 300 αθλητές και αθλήτριές μας. Έχουμε πολύ πιο ενδιαφέροντα, υγιή και πρότυπα πράγματα να κάνουμε ώστε να δώσουμε ακόμη περισσότερες αθλητικές ευκαιρίες στη νεολαία της Μάνδρας.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ