Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ματέο Μπινέρι: Το Καματερό έγινε πραγματική οικογένεια…

Published

on

Εφτασε στη βρύση αλλά δεν ήπιε νερό φέτος ο ΠΑΟ Καματερού, που έχασε την άνοδο σε αγώνα μπαράζ.

Παρόλα αυτά, η πορεία της ομάδας ήταν απόλυτα θετική, αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ενας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της πορείας ήταν και ο Ματέο Μπινέρι. Ο ιδιαίτερα ποιοτικός μεοσοεπιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 γκολ, αλλά και με τη γενικότερη παρουσία του κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και τα βλέμματα πολλών ομάδων μεηαλύτερων κατηγοριών.

Ο Ματέο Μπινέρι μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Καλημέρα Ματέο. Συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας, αλλά και για την δική σου παρουσία. Δώσε μας με δυο λόγια την πορεία της ομάδας φέτος…

Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ. Νομίζω ότι η πορεία της ομάδας βάση αποτελεσμάτων ήταν πολύ καλή καθώς συμμετείχε σε έναν άκρως ανταγωνιστικό όμιλο με 5 ομάδες να διεκδικούν την άνοδο. Ξεκινήσαμε τον Οκτώβρη ουσιαστικά αυτή τη πορεία με την έλευση του κυρίου Τζώτζη ο οποίος για μένα ήταν ο βασικός συντελεστής να φτάσει η ομάδα μέχρι εκεί καθώς δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε όνειρα ανόδου μέχρι το μπαράζ πριν την έλευση του.

Ποιό θεωρείς το πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο?

Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό ματς για μας  ήταν αυτό που χάσαμε  με τον Αττικό στην έδρα μας δεχόμενοι γκολ στο 88′, κάτι που ουσιαστικά μας έριξε τότε από την 2η θέση της βαθμολογίας . Εάν είχαμε καταφέρει να πάρουμε έστω την ισοπαλία αυτήν τη στιγμή θα ήμασταν εμείς πρωταθλητές, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι η ομάδα έγινε μια πραγματική οικογένεια, και αυτό είναι που μένει στο τέλος.

Πως είδες τη δική σου απόδοση?

Σχετικά με την δική μου απόδοση είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί θεωρώ ότι βοήθησα την ομάδα αρκετά, αν και από τον εαυτό μου έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις. Σ αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω ξανά το προπονητή μου ο οποίος από τη πρώτη μέρα μου έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου και με άφησε να παίξω ελεύθερα. Φυσικά και στους συμπαίχτες μου στο καθένα προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ποιά είναι τα προσωπικά σου σχέδια για το μέλλον?

Τα σχέδια μου από μικρός ήταν να καταφέρω να παίξω ως επαγγελματίας. Θεωρώ ότι αυτά τα 2 χρόνια στο Καματερό με βοήθησαν πραγματικά πάρα πολύ. Θεωρώ πάντως ότι ο κύκλος μου στην ομάδα φέτος έκλεισε . Υπάρχουν προτάσεις τις οποίες θα σκεφτώ τον επόμενο καιρό και θα αποφασίσω αυτό που πιστεύω καλύτερο είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, καθώς μπορεί να βρίσκομαι σε άλλη χώρα του χρόνου.

Σε ευχαριστούμε πολύ….

Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ!