Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα και μοιρασιά στο Βύρωνα

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στον Βύρωνα όπου η τοπική Δόξα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Αγία Παρασκευή. Η ομάδα του Τάσου Δημητρίου προηγήθηκε νωρίς με 2-0, όμως στο ντεμπούτο του Λάκη Σμυρνή η ομάδα του δεν το έβαλε κάτω και τσίμπησε τον βαθμό. Μόλις στο 7′ ο Πασάς εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Μουκέα και με πλασέ έκανε το 1-0 ενώ στο 15′ ο Κράσι έγραψε με σουτ το 2-0. Το μεσημέρι φάνηκε εύκολο για την Σάντα αλλά η Δόξα αντέδρασε και μείωσε στο 20′ με τον Μπεκατώρο να διαμορφώνει το σκορ του πολύ καλού πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι κυανόλευκοι συνέχισαν να ασκούν πίεση, έχασαν αρκετές ευκαιρίες όπως τη κεφαλιά του Τσακιράκη και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 69′ με τον Λέσι. Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν αλλά στάθηκαν άτυχοι ξανά στα τελευταία λεπτά όπως στην Ηλιούπολη, με τον Πασά στο 90′ να στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι. Στα ”ευτράπελα” του παιχνιδιού, ο διαιτητής Τριτσώνης αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στο πρώτο ημίχρονο αλλά ολοκλήρωσε κανονικά την αναμέτρηση.

Δόξα Βύρωνα (Λ.Σμυρνής): Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Ψωμάς, Γκουντελίτσας, Τσακιράκης, Ρόγκας, Μπεκατώρος, Βασιλόγιαννης (87′ Καλύβας), Σαλέμ (76′ Λεβέντης), Λέσι, Κάιδος (70′ Ζάκα).

Αγία Παρασκευή (Τ.Δημητρίου): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Κωνσταντίνου Ν. (58′ Κουστουμπέκης), Καραπιπέρης, Σκόνδρας, Τσώνης, Καρβούνης, Σιούτας (67′ Μουλλάκης), Κράσι, Πασάς, Κουτσογιαννόπουλος  (78′ Παπάζογλου).

Photo: Sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply