Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα στο Ηράκλειο

Published

on

Παρότι είχε το προβάδισμα στο σκορ και ήταν άνετο το Ηράκλειο δεν… καθάρισε το ματς με τον Φωστήρα Ηλιούπολης και λίγο έλειψε να το πληρώσει επικρατώντας εν τέλει με 4-3 του Φωστήρα Ηλιούπολης.

Οι γηπεδούχοι προηγηθηκαν νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 8\ με τον Καφετζή, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 12′ έκανε το 2-0, με τον Βουλτσίδη στο 31′ να μειώνει σε 2-1. Στο 42′ ο Σαντριάς έκανε το 3-1, με τον Καριατλή στο 44′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-1. Παρ’ όλα αυτά το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα δεν τα παράτησε και μείωσε στο σκορ. Αρχικά ο Μαλάι στο 74′ έκανε το 4-2, με τον Ψάρα στο 80′ με αυτογκόλ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 59′ ο Παπάζογλου είχε δοκάρι με σουτ.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Στάμος-Ρέντζελος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Μέρτκολα (71′ λ. τρ. Ψάρρης), Ζούνα, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Δήμας (62′ Φίλος), Καριατλής, Παπάζογλου, Σαντριάς, Καφετζής (77′ Καραχάλιος), Μέτσο

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Παύλος Κυριακουλέας): Ντόνι, Τσαπικούνης (46′ Μαλάι), Ζάχος (53′ Λεπτάκης), Β. Ασωνίτης, Απέργης, Μπαρδάκης, Μπλέτσας (46′ Ν. Ασωνίτης), Σάχου, Βουλτσίδης, Φάρος, Σπυρόπουλος.