Connect with us

Uncategorized

Ματσάρα Τράχωνες με Ηλυσιακό

Νίκησαν 3-2 οι γηπεδούχοι

Published

on

Με το. δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα οι Τράχωνες, δεδομένου ότι στην πρεμιέρα είχαν ρεπό, καθώς επικράτησαν δύσκολα με 3-2 του μαχητικού Ηλυσιακού. Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη πήρε το προβάδισμα στο 17′ χάρις στην κεφαλιά του Γούλα.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μόλις στο 47′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μαστραντώνη. Οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν άμεσα με τον Βασιλό στο 55′ να μειώνει σε 2-1, βάζοντας στο ματς την ομάδα του Ζωγράφου. Στο 59′ ο Γρηγόρης Παππάς έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όμως ο διαιτητής του αγώνα, Μιχελής (Πειραιά) ακύρωσε το τέρμα μετά από υπόδειξη του α’ βοηθού, Καλημέρη για οφσάιντ (Ο άλλος βοηθός ήταν ο Τζιλίρης).

Η συγκεκριμένη απόφαση ξεσήκωσε τους ανθρώπους του Ηλυσιακού, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, δίχως όμως να αλλάξει κάτι. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το τέρμα του Καλλιπολίτη στο 71′ για να βάλει.. ταφόπλακα στο όνειρα των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Σάκη Δέδε ήταν να μειώσει στο 84′ με το Βάσιλο.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Ελευθεριάδης, Κάρδαρης (77′ Τουτουτζόγλου), Τριανταφύλλου, Παπαδημητρίου, Γούλας, Παυλίδης (60′ Δρακοντίδης), Μπανιάς (70′ Καλλιπολίτης), Μαστραντώνης, Μπεθάνης, Σαπαλίδης.

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Οικονόμου, Φίπε (70′ Αγγελόπουλος), Ιωαννίδης, Σίσκος, Ιωσήπου, Καραπιπέρης (85 Κωνσταντίνου), Αμανατίδης (60′ Τσοπανάκος), Κολοβός, Βασιλός, Παππάς, Μασούρας.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply