Connect with us

stoplekto

ΜΑΤ Ιωνικού σε Νικολακάκη

Νίκησε 3-2 στην Αγία Άννα

Published

on

Σημαντικό «διπλό» πήρε ο Ιωνικός μέσα στην Αγία Άννα που επικράτησε δύσκολα με 3-2 του ΑΠΟ Νικολακάκη. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με τη συμπλήρωση 9′ αγώνα χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Ιούλιος Λαμπρινάτος. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 21′ ο Ντάνιελ Τερζιεφ έφερε το ματς στα ίσια.

Στην ανάπαυλα του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση και συμπλοκή στα αποδυτήρια μεταξύ των παραγόντων και ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Μάλιστα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γκάμαρης ζήτησε την εγγύηση από τον υπεύθυνο της αστυνομικής δύναμης, ο οποίος κάλεσε μία διμοιρία ΜΑΤ που ήρθε στο γήπεδο.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με εικοσάλεπτη διακοπή μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες συστάσεις από τις αστυνομικές αρχές. Οι Νικαιώτες μπόρεσαν και πήραν το προβάδισμα εκ νέου στο 82′ χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σκαφτούρου που αμφισβητήθηκε έντονα από τους νεοφώτιστους.

Ωστόσο, τα τρομερά πιτσιρίκια του Κώστα Βρεττού δεν πτοήθηκαν και ο Τζενέμ Εγιουρούμ 2′ αργότερα ισοφάρισε σε 2-2. Στα τελευταία λεπτά ωστόσο μίλησε το. μέταλλο της μεγάλης ομάδας, αφού στο 87′ ο Ιούλιους Λαμπρινάτος με ωραία κεφαλιά έγραψε το 3-2 στέλνοντας τους φίλους του Ιωνικού στους.. επτά ουρανούς.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός): Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας (66′ Λαζαρίδης), Πτερούντιος, Σπυρίδης Γ., Ανδρεάδης, Τερζίεφ (79′ Μοντέρο), Κωβαίος, Εγιουρούμ (88′ Στάθης), Σπυρίδης Ι., Παπαναστασίου

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Φρούσος): Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Κουμουλίδης, Χιώτογλου, Μωϋσιάδης, Ατματζίδης (88′ Μαριόλης), Γεωργίου (56′ Ιγκλι), Λαμπρινάτος, Σκαφτούρος, Ανδρεαδάκης, Παπαδάκος (64′ Κατσάβριας).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply